Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 25, 2010

Tudomány

Tudományosan bizonyították , hogy a kutya arcról is felismeri a gazdáját. Ilyenkor mindig meglepődöm, vajon mit gondolnak az emberek a kutyákról. Ennyire idiótának tényleg nem tarthatják őket. Szegény kutyák.

GPS

A vonaton hazafelé Tomi megnézte, éppen merre járunk. Mutatta, melyik két falu között hasítunk, amikor hirtelen felkiáltott a GPS: - Túl gyorsan mész!
A BRFK tolvajokat keres , akik egy áruházból leveskockát loptak. Igen, leveskockát. A történet minden szempontból vicces.

Beszélgetés

Békésen olvasgattam Zsákos Bilbó kalandjait a villamoson, leszálltam a megfelelő megállónál, besétáltam az irodaházba 8 előtt 10 perccel, megkaptam a belépőkártyát, majd odaállt elém egy pasi, akit még életemben nem láttam, és a következőt mondta: - Azt hittem, még nem szállsz le. Hát, erre nem tudtam mit mondani. Mondtam volna, hogy "de leszálltam"? Azt úgyis látja. A végén azért kikaptam a recepciós sráctól. Mint egy csekély értelmű medvebocsnak, úgy mondta szépen, tagoltan: - Nyilván egy villamossal jöttetek, és azt hitte, hogy nem szállsz le. Ekkor már kénytelen voltam valamit mondani, úgyhogy elsütöttem a rendkívül idióta "de leszálltam" mondatot, majd bemenekültem a liftbe.
Kép
Ráng egy-egy izom a bal szemem alatt és a jobb lapockámban. Most olyan vagyok, mint Scrat: