Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 13, 2011

Pangás vége

Illetve lesz. Január utolsó hetében. Most kaptam az infót, hogy két csoportom újraindul azon a héten, még ha rövidebb is lesz a tanfolyamuk, mint eddig. Ez már három csoport kapásból. Aztán lehet, hogy kapok még egy csoportot a jelenlegi szabad reggeleimre, és még az sem kizárt, hogy újraindul két szünetelő csoportom februárban, ami meg már hat, juhú! De egyelőre koncentráljunk a közvetlen közeli jövőre: másfél hét múlva már három csoportom lesz :)

:D

Ez tipikusan az az eset, ami a Frostban is volt, amikor a nagy hírű detektív kiásatott a helyszínelőkkel egy kismacskát. Legalább olyan ciki a rendőrségnek, és legalább olyan vicces nekem.

Vicces pillanat volt,

amikor a könyvelő a szisztematikus magázódás közepette egyszer csak letegezett, majd zavarba jött, megpróbálta korrigálni a hibát, és csak harmadikra sikerült ugyanazt a mondatot magázódva elismételni. Eléggé emlékeztetett arra a pillanatra, amikor a hetedikes tanítványom a németes tangyakon egy szünet alatt történő pénzváltási projekt közben a következőt kérdezte tőlem: "Kell neked 60 forint?", majd amikor felfigyelt a megfagyott levegőre, amiben csak én vigyorogtam, de én nagyon, azon javította magát: "Öööö..., kell a tanárnőnek 60 forint?" A szituáció persze más, de ezek nagyon jópofa dolgok.