Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 5, 2010

Life in the U.S. must be funny

Olvassátok el ezt a cikket ! Én nagyon nevetek.

Elolvastam

az értékeléseket, amiket tegnap írt a csoportom. Elégedettek velem. Ez is olyan jó :)

Dilemma

Lehetőségem lenne újabb csoportot kapni, ami persze lehetőség az előrelépésre, na meg persze újabb pénz. Egy a gond. Két reggelt kéne bevállalni. Nekem pont két reggelem van, amikor alhatok. Sosem sikerül 10-kor lefeküdnöm. Vagy van valami, ami miatt estére marad a készülés, vagy beszélgetek, szóval mindig van valami. Éjfél előtt nem sikerül ágyba kerülnöm. Ha nem sikerül 10-kor feküdnöm, ily módon 8 órát aludnom, nagyon gyorsan ki fogok készülni. Pozitívum viszont a lehetőség meg a plusz pénz mellett az is, hogy a Blahára kéne járnom, az meg azért nem táv. Jaj, mi legyen?

BK

Megvolt minden idők leggázabb jelenete. Miki betuszkolja Claudiát a csomagtartóba, és én ezt nézem.

Avatar

Kép
  Nem volt ez annyira rossz, mint amennyire fikázzák a kritikák, de kétségtelenül voltak benne vicces dolgok. Tomi az elmúlt 30 év akciófilmjeit vélte felfedezni benne, én meg a Pocahontast és a Tarzant. A leggagyibb jelenet talán az volt, amikor már az összes "gonosz" kinyíródott vagy visszavonult, de azért a főgonosz még veri magát az őserdő közepén, hogy ő akkor is kemény. Meghalt a történet során egy csomó főszereplő, de egyiküket sem tudtam különösebben sajnálni, mert annyira nem tudtam azonosulni velük. Aranyos volt még, amikor mondta a főszereplő az elején, hogy a navik nyelve rohadt nehéz, de azért 3 hónap alatt szinte tökélyre fejlesztette a nyelvtudását. Viszont nagyon szép a film, mármint szép a környezet, és tetszik a természeti nép ábrázolása is. Nem fogom megnézni többször, de egynek jó volt.  Kicsit emlékeztetett a dolog a Lineage 2-re. Lehet, hogy az életben Jake egy mozgássérült, kissé sérült lelkű tengerész-gyalogos, de amint befekszik abba az izébe, azonna

A függőség

fokmérője: már a moziból is újonnan vásárolt könyvvel jövök haza.

Okos megoldás

Van a tegnapi csoportban az a két srác, akikről meséltem: a 13 alkalomból kb. a 8. alkalommal megjelentek, hogy akkor ők mostantól ide járnak, és majd nekik a nagydolgozat félévi jegynek számít. Azóta sem láttuk őket, ami egy dolog. Viszont tegnap nem jöttek el vizsgázni. Vajon ennek mi értelme volt?

Meglepetés

Ma volt az utolsó órám az OKJ-n. Megírták a dolgozatot, kitöltötték az értékelőlapot (rólam), aztán elbúcsúztunk. Kérdezték, mitől függ, én leszek-e az angoltanár következő félévben is, de erről fogalmam sincs. Utánajárok, szívesen tanítanám őket továbbra is. Mikor a Rozi-féle akciózás után, ami fél 11-ig tartott, leültem a gép elé, azt láttam, hogy abból a csoportból bejelölt az egyik tanítványom. Ennek nagyon megörültem. Aztán felfedeztem, hogy írt is egy üzenetet, ettől már teljesen meghatódtam. Hát még az üzenettől! Jaj, nagyon jó érzés :)

Esti program

Apu ma 55 éves, ezért meglepetésszerűen rátörtünk este 7-kor, és átnyújtottunk neki két belépőt a L'art por l'art Anyám tyúk, avagy az ember tragédia című előadására péntekre. Szerintem örült :) Kaptunk a minitortájából kóstolót, beszélgettünk egy csomót, és adott Tominak két akvarisztikai könyvet kölcsönbe. Már nagyon várom, hogy szombat legyen, és jöjjenek ünnepelni.  Még odafelé bementünk a Tesco Fressnapfjébe, hogy szerezzünk az akváriumba búvárt és kincsesládát. Ezek egyikét sem árulják, van viszont széttört koporsó csontvázzal. Nem tudom megérteni, kinek jut eszébe ilyet legyártani, és aztán ki az, aki ezt meg is veszi. A halak végül nem kaptak semmit, viszont Rozinak vettünk egy új kalitkát. Tomi ezen eléggé megdöbbent, mert állítása szerint 5 forint kiadása ellen is tiltakozom. Erre meg most ránéztem, és úgy éreztem, kell. Most azonnal. Annyira szégyellem magam évek óta, hogy abban a maximum pintyeknek való izében kókadozik a madár, örülhet, ha meg tud fordulni, repülés