Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 10, 2010
Kép
Tesztelve. Ez mekkora :D
Vettem súlyzót. Úgy mentem be a boltba, hogy legfeljebb 2000 Ft-ba kerülhet a két súlyzó, ha azt akarja, hogy elhozzam. 2399 Ft-ba került, de úgy döntöttem, ez mondjuk hibahatáron belül van. Aztán a kasszánál kérdezték, van-e Hervis kártyám, mondtam, nincs, mondták, töltsem ki az igénylőt, mostantól van, és a kártyáért járó 25% kedvezménnyel 1900 Ft-ért hoztam el a két súlyzót. Megcsináltam Cindy Crawfordnak azt az edzését, amit anyuval szerintem több nyáron át minden reggel megcsináltunk, de most először angolul nyomták a szöveget, mert a neten nyilván nem a szinkronizált változatot lehet elérni. Azt figyeltem meg, hogy Radu edzőnek nagyon jó kis ákcentüse van. Amúgy most a láblengetéstől kikészültem, viszont a hasizom nem viselt meg. Úgy látszik, 7-8 év alatt változik az ember :) Amikor előkészültem a tornához, levettem a szekrény tetejéről a polifoamot, és ezzel a lendülettel ripityára törtem az előszobai lámpaburát - nem tudtam, hogy a polifoamon tároljuk :( Az egy dolog, hogy sajn

A vég kezdete

akkor jön el, amikor három tizenöt-hat éves fiú, aki sosem volt a tanítványom, a következő módon szólít meg az utcán: "Nem tetszik tudni, hol van a Természettudományi Múzeum?"

Bambula

Ezt még nem is meséltem. Tegnap sétáltunk hazafelé Lizával, és jött mögöttünk egy másik kutya a gazdájával, póráz nélkül. Ez a kutya bámulta Lizát, bámulta, bámulta, közben megelőztek minket, akkor már visszafordulva bámulta, mígnem lefejelt egy vele szemben sétáló pasit. Teljesen megdöbbent ezen, nem is értette, mi van :) Zavarba is jött, ezért (?) a továbbiakban a gazdája lába között (!) képzelte el a sétát. Nagyon aranyos volt :)