Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 19, 2013

Napi tanulság

Ha Londonba vetne az élet, nem jutna eszembe ott biciklivel közlekedni. Jó, itthon sem jut eszembe, de szerintem ez a videó még a budapestieknél is sokkal durvább viszonyokról árulkodik.

Szokták mondani,

hogy ne vegyünk ajándékot, mert az milyen már, inkább töltsünk egymással több időt. Azzal egyetértek, hogy hülyeségek vásárlása helyett értelmesebb közös programokat csinálni, de van itt egy oldal, ami tárgyak helyett közös időtöltést javasol, és ezek közül több javaslatot nem tudok hová tenni. 1. Könyv helyett olvassunk fel! - Mi van? Én eddig azt gondoltam, a könyv hasznos, jó ajándék. A felolvasást nem csak a gyerekek értékelik? (Én annyira nem, ez biztos.) 2. Fényképezőgép helyett nézegessünk képeket! - He? "Nézd, milyen szép képek, ilyeneket sem fogunk csinálni többet, hiszen nincs fényképezőgépünk, de legalább a múltat újraélhetjük!" Vagy ez azt akarná jelenteni, hogy a fényképezőgép drága, ezért azt mindenki vegye meg magának? Szóval itt most a fényképezőgéppel van baj, vagy azzal, ha ajándék lesz belőle? 3. Sál helyett masszírozzuk meg a másik nyakát! - ?!?! És akkor kevésbé fog fázni a nyaka télen? 4. Plüss helyett vigyük állatkertbe a gyereket! - És majd já

Idézet a BTK épületében

"I'd like to thank God for fucking up my life and at the same time not existing, quite a special skill." (Sean Hughes, stand-up humorista) Vagyis: "Szeretném megköszönni Istennek, hogy elcseszte az életemet, miközben még csak nem is létezik. Ez aztán a különleges képesség!"
Frászt kapok a Bechdel-teszttől . Meg attól, hogy mindenki ezen pörög. Egyszerűen napok óta mindenhonnan ez folyik, miközben szerintem ez műbalhé, és nem értem, miért kell mindig kitalálni valamit, amin ki lehet akadni. Úristen, a filmekben a nők pasikról beszélgetnek, mi lesz most? Tényleg, mintha minden nőt hülye libaként ábrázolnának, és mintha másról nem is beszélnének a filmekben szereplő nők. Hú, nagyon felbosszantott, hogy most már a Facebook is ezzel fogad.