Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 30, 2009

Depresszív

hangulatban vagyok. Semmihez sincs kedvem, csak ajándékot csinálni meg töklámpást faragni, de például nincs itthon tök, és ettől még szomorúbb leszek, mert akkor így nem lesz töklámpás, pedig tavaly olyan jó volt, hogy csináltunk, és különben is már tavaly kitaláltam, hogy idén majd nem égetjük el a tökmagot, mert már tudjuk, merre kell csavarni a sütőt, ha ki akarjuk kapcsolni.   Nem tudom, hogyan fogom a minimumot elérni a németes szakdogában. Már az is eszembe jutott, hogy esetleg blablázok egy kicsit arról is, hogy a fordítás története Németországban, ami elég hülye ötlet, mert a kutatásomban csak magyar fordítás van, ezért inkább a magyar fordítás történetéről kéne írnom, de az meg vajon fog-e érdekelni bárkit is a német szakon. Kedden nagyon szeretnék 30 oldalt leadni a konzulensemnek, és könyörögni neki, hogy mentsen meg valami zseniális ötlettel. De tulajdonképpen bármelyik olvasóm is megmenthet az ötből, nem fogok tiltakozni, sőt csinálok neki túrógolyót vagy sportszeletet hál

Ma megérkezett

a sporttáskám. A brands.hu-n kínálták x összegért. Én erre megnéztem a Budmil saját oldalát, hogy örülhessek, mennyit spórolok, ha a brands.hu-ról rendelem meg a táskát. Mintegy mínusz kétezer forintot spóroltam volna. Bizony, hogy az "olcsó oldalon" mintegy kétezer forinttal drágábban kínálták, mint a márka saját oldalán. Döbbenet. Természetesen a márka saját oldaláról rendeltem meg, és ma meg is hozták, és nagyon szép, kényelmesen elférnek benne a tánccuccaim. Most örülök :)

Blogstatisztika

Az eheti látogatottságom eddig talán a leggyászosabb, mióta nézem a statisztikát, de nem is ezt akarom mondani.   Az milyen, amikor valaki janis04xz (vagy hasonló) google-kereséssel jut el hozzám, ráadásul úgy, hogy egyetlen találat a blogom? Egyébként hogyan lehet ilyen hálózati kapcsolatot vagy mifenét törölni? Csak mert említett személlyel még életemben nem beszéltem, csak felkért egyszer, én meg mellényomtam, és azóta sem találom, hol lehetne visszacsinálni ezt a dolgot.

When sarcasm backfires

Marci azt mondta tegnap este, hogy ma korábban jönne németre, mert akkor végre korán kelne, jöhet-e mondjuk egyre. Erre én megkérdeztem, vajon hánykor kell kelnie ahhoz, hogy egyre ideérjen. Mindezek után ma 11:28-kor keltem, pedig éjfélkor feküdtem. Mondhatnánk, hogy visszanyalt a fagyi. (Viszont matricám a diákomra továbbra sincs, a fenébe. Most már nagyon kéne, nagyon-nagyon, tényleg.)