Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 31, 2009

+1

Rekord. A látogatottságban. A múlt héten 107 látogatóm volt, tegnap meg ma már 27. Valaki az msn keresőjével szokott a blogra akadni, pedig a keresőszava mellett ez elég érdekes. "March", "January", "December". Mindenki el tudja képzelni, ezekre a kulcsszavakra hányadik helyen jöhet ki a blogom.

Teaching practice over

Ma volt az utolsó napom. Állati jót activityztünk. Végül Tomi oldotta meg úgy a nyereményeket, hogy tök igazságos legyen az egész. Minden csapat minden tagja csokit kapott. A Haver szelet miatt picit izgultam, meg ne verjenek érte (:P), de aztán pont abból maradt nekem egy szelet (kókuszos), és az derült ki, hogy hihhetetlenül idióta elnevezése ellenére teljesen finom csoki. Huhh, ezt megúsztam. Kaptam véleményeket írásban, mert kértem. Egy dolog van, amit majdnem mindenki ír: beszéljek hangosabban. Pedig már állatira örültem a fejemnek, hogy nem szóltak egyszer sem, mert milyen király vagyok, hogy ilyen ügyesen ordítok, és minden alkalommal torokfájással jöttem el, annyira ordítottam. És basszus, ez még mindig suttogás. Erre valaki valami megoldást tud javasolni? Én feladom, ha nem jön valaki valami zseniális ötlettel. Légyszi-légyszi.   A kognitív nyelvészet mestere nagyon fifikásan túljárt azok eszén, akik azt tervezték, hogy orvul nem olvassák el hétfőre a két cikket. Például én is

Szakítós blog

A szél sodort oda. Na jó, igazából egy híroldal oldalán a link. A történet rövid összefoglalása indított rá, hogy elolvassam az egészet. A sztoriról annyit, hogy ilyen bunkó nőknek nem kell csodálkozni, ha 33 évesen egyedül vannak még mindig, én már sejtem ennek az okát. Viszont az egyik hozzászóló olyan verset írt az esetről, amit mindenképp megosztanék itt, mert szeretem az ilyen idióta humort, ez van. Enjoy! "ó jú kém tu dö rándevú i vaz véjting veri mács bát júár nát a bred pit and jú had desszert end flávör bát áj héjt dem, end áj héjt jú gó end fákk jorszelf bikóz áj héjt jú héjt jú veri mács jú mádörfákör gó end never kom bekk never komm bekk"   Nem mindenhol oké a kiejtés, pedig úgy sokkal viccesebb lenne, de ez már így is elég vicces, úgy döntöttem.