Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 3, 2013

Kedves kis film

Kép
Egy volt osztálytársamnak linkelte a barátnője facebookon, és a hozzáfűzött megjegyzés miatt kíváncsi lettem rá. Nem tudom, láttam-e már korábban, mert bizonyos részletek ismerősek, mások meg tök idegenek, de egy biztos: nagyon aranyos. Enjoy!

Murphy néha nekem dolgozik

Csütörtökön nem mentem edzésre, mert nagyon-nagyon fáradt voltam. A pénzt már kivettem, hogy egy éve először befizessem a teljes árú bérletet, mivel hiába sasoltam a kuponakciókat az összes kuponos cégnél, úgy tűnt, most nem lesz kupon. Csütörtökön lett volna az első kuponmentes alkalmam. Ezek után tegnap este arra lettem figyelmes, hogy újból 3 hónapos bérletet árulnak jóval olcsóbban, úgyhogy le is csaptam rá. Azért mennyire ideges lennék most, ha csütörtökön elmentem volna edzeni, és megveszem drágáért a bérletet, majd szombaton hirdetni kezdik a kupont!

Lakás és vasárnap

Kép
Anyuék a vasárnapot is arra áldozták, hogy szépüljön a lakás. Fél 11 körül jöttek, 5-ig itt voltak, és közben apu meg sem állt. Megcsinálta a galéria korlátjának nagy részét. Mi anyuval főleg a sulis teendőinket intéztük, mert a deszkák levágásában és felfúrásában elég keveset tudtunk segíteni apunak. Nap végére, némi takarítás után így néz most ki a lakás: A virágok elköltöztek, és előkerült egy csomó szívemnek kedves tárgy, pl. a polc tetején látható tunéz teve és a tévén üldögélő, Good Luck feliratú patkót tartó mackó. A társasok is elköltöztek, az asztalom fölé épült polc legtetején laknak. Azt még nem tudom biztosan, arra az üres polcra mi kerül, de hamarosan kitalálom. Jó eséllyel ritkán használt szakkönyvek garmadája. És felkerült a függöny, ami még pár éve szakadt le, csak annyira nem jó helyen volt az asztalom, hogy nem lehetett a karnishoz férni, hogy visszarakjuk.  A galéria egyik oldalán megvan a korlát, a másikon is majdnem teljesen. Az oszlop rés