Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 15, 2010

Pozitívum

Kép
Nehogy azt higgye bárki is, halni készülök. Engem még virág soha nem szeretett. Nálam a virágok meg szoktak halni, elég gyorsan, és sosem virágoznak. Egy kivétel van, ő valamiért megtűr engem, így aztán minden évben hoz pici fehér virágokat. De például a minirózsák legfeljebb egy hónapig jópofiznak nekem, aztán meghalnak. És akkor most ezt nézzétek: Van rajta egy gyönyörű virág, valamint még három bimbó. Nem tudom, mi változott, de megtisztelve érzem magam. Ezen kívül tegnap óta van már ventillátorunk is. Nagyon kellemes, amikor hideg levegőt fúj, végre nem fogunk megfulladni a lakásban a hőségtől. Még akkor is megérte, ha elfogyott tőle pénzünk, pedig nem is volt drága. Sebaj, holnap kapok fizetést, és akkor minden jó lesz. Ez is pozitívum.

Mild depression

Ilyen hangulatom van tegnap óta. Tegnap hárman is megbántottak, úgyhogy el kéne gondolkodnom rajta, hogy nem veszem fel a szavakat, hátha attól jobb lenne nekem. Az egyik, aki megbántott, a csoportom egyik tagja, és őszintén szólva rendkívül elegem van már belőle, nem bánom, hogy most nyári szünet következik, és szeptemberben találkozunk csak megint. Addig kitalálok valamit, amitől majd visszavesz az arcából. A másik kettőt meg sem szeretném említeni. Ma Tomi is mondott több olyat, amit magamra venni szintén tiszta hülyeség, aztán mégis elszomorodtam tőle. Végére értem a Curious Incidentnek, és nem tetszik a vége. Nem akarom lelőni a poént, mert hátha valaki még nem olvasta, és majd szeretné, de annyit azért elmondanék, hogy szerintem egy olyan anya, aki a szellemi fogyatékos gyerekét otthagyja egy pasiért, nem érdemli meg, hogy a gyereke újra vele éljen. Így aztán bántja az igazságérzetemet ez a befejezés. Utánaolvastam az írónak, mert érdekelt, miért tud autista mesélőt hiteles

Váltás

Kép
Miután kiderült, hogy azon az aranyos házikós sablonon nem lehet megcsinálni, hogy látszódjon a dátum, ami engem zavar, lecseréltem egy másikra. Arról meg még azt is megtudtam, hogy lehet szerkeszteni a fejlécét, így aztán Tomival a fent láthatót hoztuk össze. Én elégedett vagyok vele :) A régi sablon meg álljon itt egy képen, annyira kedves azokkal a kis házakkal: