Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 11, 2009

Sabrina, a tiniboszorkány

Zseniális. Ha egyszer lesz időm, végignézem az egész sorozatot. Még a hetedik évadra is ráveszem magam, pedig abban már nem szerepelnek a nagynénik. Mindenkinek ajánlom a sorozatot megtekintésre, lehetőleg angolul - sokkal viccesebb, mint magyarul.

Citrom

Tettem a teába citromlevet, és a facsargatás-préselgetés közben arra lettem figyelmes, hogy az egyik citrommag kihajtott a citromban. Aranyos zöld kis hajtása van. Persze azonnal elültettem, és megpróbálom felnevelni. Örülök neki :)

Anyuéknál nagy a sürgés-forgás,

mert elkészült a lépcsőház lambériázása, most pedig párhuzamosan építik ki a padlást és bontják le a szobámból a tíz éve beépített falat. Utóbbi igazából ma megtörtént, csak pl. a fűtőtestet még vissza kell forgatni, meg hát sok lett a takarítanivaló. Nosztalgikus érzéseim támadtak a fal nélküli szobától. Most majd átköltözik oda a hálószobájuk, és az ő szobájuk lesz a dolgozószoba. Nagyon jó lesz így a lakás, már most tetszik, az ő szobájukban szuperül sikerült a felújítás. Na meg a lépcsőházban is. A padlásra bekukkantva megláttam a bábszínházamat, aminek nagyon megörültem, mert teljesen jó állapotban van, csak a függönyét kell kimosni. Az unokák (mármint Bence, Matyi meg majd az enyéim) is tudják használni 2-3 év múlva. Erről persze eszembe jutott, hogy le kéne hozni a plüsseimet, és rendbe rakni őket, aztán elrakni megint, de ezúttal nem a padlásra, hanem mondjuk egy ládába, vagy majd a gardrób egyik felső szekrényébe. Vagy valahová, ahol kéznél vannak. Lenne kedvem mindet kézbe fo

Nagyon jó barátnőim vannak :)

Kivéve azt az egyet, de ő most nem számít, csak a többiek. Nagyon örülök, hogy vagytok :)

Barack Obama

a Nobel-békedíj idei nyertese. Amikor megláttam ezt a címet a címlapon, azt hittem, index-humor. És nem. Olyan jó lenne, ha nem hiteltelenedne el a Nobel-díj... Szegény Nobel bácsi nagyon szomorú lenne. Az azért jó hír, hogy saját állítása szerint Obama sem érti. Szerintem meg ráért volna akkor megkapni, amikor már nem elnök, és esetleg tényleg sikerül sokat tennie a békéért. Ez így nyalizásnak tűnik.

A megoldás pedig az,

hogy mindketten félreértettük egy kicsit a másikat. Megnyugodtam.