Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 15, 2014

Önbiztatás

Lesz még munkaszüneti nap, amit nem tök egyedül, teljes csendben fogok eltölteni, hanem a párommal, szeretetben, mosolyogva, gondtalanul. Megj.: Nyilván nem szomorkodom amiatt, hogy futottam egy 32 és fél perces kört, meg lefordítottam 28 oldalt, de azért el bírnám viselni, ha valaki lenne itt velem.

Mindennek a legalja,

amikor a youtube-on két zene között politikai hirdetés a reklám. Nekem egyetlen politikus se susogja már a fülembe, hogy szavazzak rá, mert ő az ász! Fúj, de undorító... Komolyan, minden villamos, busz, hirdetőtábla tele van a politikával, és akkor ha a tévéből nem is ömlik rám ez a szenny, mert évek óta nem kapcsoltam be, majd zenehallgatás közben fognak ezzel letámadni? Ezt nem kéne engedni, viszont érdemes lenne büntetni. Mennyire várom már április 6-át, te jó ég! Egy dolog enyhíti haragomat, ez pedig az, hogy elsőrangú gombapaprikást sikerült rittyentenem, ami szarvacska tésztával mennyei volt. Egészségemre!

Hatalmi harc és nyúlcipő

Most már azon megy a nyűglődés, hogy melyikünk játékszabályai nyernek. Most már nem adhatom be a derekamat, ha nem akarok segget csinálni a számból. Nem könnyű a történet, azt meg kell hagyni. (Igen, még mindig Leviről van szó. Biztos eljön majd a nap, amikor már nem lesz róla szó.) Kora délután, még a szélvihar érkezte előtt, kiballagtam a szigetre, és futottam egy kört. Azért jó, hogy egy kilenc héttel a verseny előtt kezdtem a készülést egy nyolc hétre készített felkészülési tervvel, mert így a tropa térdem miatt be tudtam iktatni plusz egy laza terhelésű hetet, amikor is kétszer voltam csak futni, mindkétszer egy kört. 32 és fél percet csináltam ma. Nem is volt szörnyű, a térdemnek pl. egy szava sem volt, csak a talpam zsibbadt el nagyon. Ez meg mitől lehet? A fene se érti. Jövő héttől mindenesetre megint rendes futóedzések jönnek, sok jéggel és Voltaren Fortéval. Aztán a félmaraton után majd ellátogatok az ortopédiára.