Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 1, 2011
Aki magát futárnak kiadva átad egy csomagot egy vendéglátói egységnek azzal, hogy fél óra múlva jön érte a tulaj, és a csomagért elkér 39900 Ft-ot, miközben abban egy 500 Ft-os, vény nélkül kapható gyógyszer van meg egy tájékoztató egy patikából, ő maga pedig rohadtul nem futár, annak azt kívánom, a teljes összeget költse gyógyszerre, és még ez se segítsen rajta.

Február

Jött egy levél, Vörös Begy írt: "Édes kedves Törpikém! A távolból üdvözöllek, én jól vagyok, s te miként? Szerencsére sose fázom, tollkabátom jó meleg, azt kívánom, legyen mindig bőven magod s kenyered! Szeretettel gondolunk rád, Csip és Pip is itt csipeg, nem felejtünk, hazavágyunk: Vörös Begy s a többiek."

Megfigyeléseim szerint

tényleg a politikus a legundorítóbb állatfaj.

Hogy jól induljon a nap

Persze mire a következőkben vázolt esemény bekövetkezett, már jó 4 órája elindult a napom, de ez most részletkérdés. Az előzményekről annyit, hogy elmentem tanítani, hazafelé bevásároltam a chilis babhoz, majd hazajöttem. Tomi fürdött, a kutya még aludt. Aztán a kutya felkelt, mikor meglátta Tomit, azt hitte, megy sétálni, majd innentől számítva még legalább negyed óráig nem ment, mert Tomi kicsit elúszott az idővel, és már nem tudta levinni, ezért megbeszéltük, hogy együtt megyünk le, én sétálok a kutyával, ő meg sétál a munkahelyére. Viszont nekem vissza kellett öltöznöm, ami meg kb. öt perc volt a hatvan réteg hacukával, amit ilyenkor hordok. Szóval Tomi végül rárakta a kutyára a pórázt, felvette, majd amikor rajtam már kabát is volt, átadta nekem. Itt követtük el azt a hibát, hogy még csevegtünk kicsit az ajtóban, mert azt hittem, egyszerre indulunk, de aztán Tomi felvilágosított, hogy ő még a szemetet is lehozza, ami újabb két perc szöszölés, ezért én elindultam, hogy szegény kuty