Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 12, 2013

Plusz egy

Az vajon furcsa, ha egy szinte idegen pasi következetesen úgy szólít, hogy "drága", vagy csak nekem van már tényleg minden bajom a mai napon?

Ez egy ilyen nap

Még a szerencsesüti is a vesztemet akarja. "Mi mással is lehetne nyakon csípni a bánatot, bosszúságot, ha nem egy pohár vaníliacukros meleg tejjel?" Vig Balázs: Három bajusz gazdát keres Meleg tej? És még vaníliacukros is?! Fúúúj! 

A kedvenc típusú diákom,

aki megmondja, mit, hogyan és miből tanítsak, mert neki az szimpatikus*. UPDATE: Meg az, aki véletlenül sem érkezik időben, ezért őt nem mondjuk 10 percen, hanem fél órán át lehet várni, mert csak a jó ég tudja, mikor esik be**. Fúúúú. *Koreai anyukák erről sokat tudnának mesélni. Ugyan nem beszél angolul egy büdös kukkot sem, de azért kézzel-lábbal elmutogatja, mi hogyan lenne jó. És ilyen van nálunk is, nehogy azt higgyük, keleti sajátosság. De akkor miért nem tanul egyedül? Ezt érthetném meg egyszer. **És minden alkalommal megbeszéljük, és minden alkalommal nagyon komolyan bólogat, és legközelebb ugyanúgy tesz az egészre. Meg még az is lehet, hogy én keltem ma bal lábbal, azért hergelnek fel ennyire ezek a dolgok. Lehet, hogy néha ki kellene venni egy hét szabadságot, amikor nem találkozom és nem beszélek diákokkal. Lehet, hogy az segítene.

Reklám - OMG. WTF.

Kép
És egyéb hárombetűs rövidítések. Hogy lehet így reklámozni valamit? Ez egy telefonreklám. Azt értitek? Ez úgy mégis mit üzen? Legyél hülye p*csa, aki hajat tép egy okostelefonért? Jézusom. Mondjuk az sem utolsó, hogy az illető oldal hírlevelének szlogenje így hangzik: "Siess, mert a jó darabok hamar elfogynak!" Mivanmivan? Tehát árulnak néhány jó darabot meg egy csomó rosszat, és ha nem sietek, már csak a rosszak közül válogathatok? Nem lehet, hogy jobban hangozna a mondat máshogy? Pl.: "Siess, mert a legjobb darabok hamar elfogynak!" Ezen most lehidaltam. A szlogenen mondjuk minden nap, de ez a kép... EZ A KÉP!! Inkább megyek vissza fordítani. Jézusom.