Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 13, 2013

Egy kis poénkodás

Kép
Van ez a tumblr oldal, hogy  http://whenyoureturntobudapest.tumblr.com/ , ami elég sok nyelvhelyességi hibával dolgozik, viszont vicces. A két kedvencemet osztanám meg, mindkettő a Szigettel kapcsolatos, egy olyan aspektusról, ami engem is gondolkodóba ejtett. Amikor a barátaid koncert közben elmennek sörért, és neked lemerül a telefonod: Amikor ezt beszélték meg a közelemben állók, hogy egyikük/többük elindul sörért, és majd visszajön, én nem győztem csodálkozni. Hogyan akarsz visszatalálni? Még akkor is, ha nem merül le a telefonod. (Amúgy többeknek tényleg le is merült még ráadásul.) Nem találtak vissza egy olyan esetben sem, amit én figyelemmel követtem. Ugye, ott volt az a nagyon vicces, enyhén részeg férj a Cipő emlékkoncerten, nem tudom, emlékeztek-e rá, hát, nekem azóta is szerez vidám perceket, ha eszembe jut, ahogy próbálta megtalálni az asszonykáját. Amikor valaki a nagyszínpad közelében akar találkozni veled a Szigeten: Ezt konkrétan nem értettem. Ott áll tö

Napi plusz-mínusz

Plusz: Megjött a lelet, amit vártam, és nincs semmi bajom. Nagy kő esett le a szívemről. Mínusz: Találkoztam egy kolléganőmmel, aki azt mondta, idén annyira nincs diák, hogy nagyon, nem is biztos, hogy számíthatunk munkára. Ez annyira nem jó hír, viszont nagyon rossz, de elhatároztam, hogy nem fogok kétségbe esni. Akármi történik is, meg fogom oldani a helyzetet, eddig is mindig mindent megoldottam. Lesz, ahogy lesz, és ahogy lesz, úgy lesz jó. De azért ezek után nagyon kíváncsian várom, jön-e e-mail, hogy milyen csoportokat tudnak kínálni.

A délutáni alvás

sok szempontból kedvencem. Főleg azért, mert nagyon szeretem álom és ébrenlét határát, amit ilyenkor sűrűn átélek: még nem alszom, de már álmodom, és ha nem az alvás javára dől el a harc, és felébredek, akkor egy pillanatig fogalmam sincs, hol vagyok, és még érzem a tüdőmben az álmot. A nap kedvenc pillanatainak listáján biztosan ott van ez az érzés.