Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 6, 2013

Napom

Kép
Délelőtt Ébredezés, zuhanyzás, gondolatok összeszedése, reggelizés, időhúzás. Délután Kakaózás, ebédelés, fordítás. Este Feleslegesen sokat villamosozás, Margitszigeten futás, ideális tempót megtalálás, új rekord (33 perc!!!), új célkitűzés (30 perc alatt futás), Croodék

Random gondolatok

Kicsit félek, hogy a nyár nagyobb részében lecsó lesz az ebéd. Megfőztem az év második lecsóját is a héten, és egyszerűen annyira szeretem, hogy folyton lecsót lennék. Idén kolbásszal a tuti. Tavaly tojással, előtte üresen szerettem legjobban. Lecsó ❤ Ha nem számítana se a pénz, se az elhasznált víz mennyisége, akkor minden nap mosnék, aztán teleteregetném az egész lakást. Minden helyiségben lenne egy ruhaszárító. Annyira nagyon szeretem a száradó ruhák és az öblítő illatát, hogy egész nap szagolgatnám. Öblítő ❤ Egyébként jól vagyok.

Napi TBBT

Kép
Leonard: I did a bad thing. (Rosszat tettem.) Sheldon: Does it affect me? (És ez kihatással van rám?) Leonard: No. (Nem.) Sheldon: Then suffer in silence. (Akkor csöndben szenvedj!) Megtaláltam a Youtube-on a jelenetet, aminek egyébként a többi része is nagyon vicces. Enjoy!

That's the spirit!

"Ma lesz a napja." Sumner Locke Elliott: Elmenőben

Lányok egymás közt

Egy könyvmoly (B) meg egy nem könyvmoly (A). A: Képzeld, én is olvasok egy könyvet! B: De jó! És melyiket? A: Hát, a szepesinikoletteset. Nagyon érdekes, de nem olyan, mint várná az ember, nincs benne sok szex, inkább az életéről szól.

Na, ez vagyok én

Kép
Túl sokat gondolkodom, és ezzel elrontom a saját kedvemet. De már dolgozom az ügyön. Nem könnyű, mert a nők már csak ilyenek.