Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 18, 2009

Danubius

Kép
Egyelőre Edie Brittet gyászolják a Lila akác közben, aztán éjfélig Danubiust hallgatok. Végül is ma van rá utoljára alkalmam.

Joanne Harris

Kép
Fél órát beszélt mindenféle érdekességről, és felolvasott két könyvéből, amiket különösen nagyon szeret. Az egyik az Urak és játékosok, a másik a Partvidékiek. Az előbbi azért olyan fontos neki, mert 15 évig tanított egy fiúiskolában Észak-Angliában, és részben az ottani élményeiből írta a könyvet, az utóbbi meg azért, mert egy szigetről szól, és számára különleges élményt jelent egy szigeten élni, úgyhogy megírta, nagyjából milyen is. Kiderült amúgy, hogy nagyon szereti a hidakat, mert egy kedves gyerekkori emléke fűződik hozzájuk (azt gondolta, a hidakon trollok élnek, és rendszeresen vitt nekik enni), ezért nagyon örült, amikor tegnap kocsival átvitték a Lánchídon, valamint nagyon szereti a lányát, egy csomót beszélt róla. Azt is mondta, hogy soha annyi energiát karácsonyi ajándékba még nem fektetett, mint amikor 6-7 éve a lánya a Harry Potter harmadik részét kérte kazettán, és kiderült, hogy az csak márciusban jelenik meg, és elment egy barátja stúdiójába, ahol összesen hatvanegyné

Leiter Jakab

South Park, 1. évad 13. rész, 7:35. Innentől 10 másodpercet érdemes megnézni legalább. Döbbenet, milyen megoldások születnek :O - Miért van rajtad rézbőrűjelmez? - Indiai vagyok. Uhh. (Valamiért nem engedi beágyazni a videót, úgyhogy a link:  http://www.indavideo.hu/video/South_Park_1evad___13resz?action=video_site&video_title=South_Park_1evad___13resz%3Ftoken%3Df1926d563b169d378b710e651bf2f054 )

Liza

álmában ugat. Ilyet egyszer mindenkinek látnia kéne. Annyira aranyos, amilyen csak kiskutya meg kisgyerek lehet :)