Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 30, 2009

Etr

Az etr nem enged belépni a felhasználói nevemmel és a jelszavammal. Lenne olyan kedves valaki, aki szintén az ELTE-n senyved, hogy a személykereséshez beírja a nevemet, és megírja nekem, hogy szögletes zárójelben vannak-e már a szakjaim? Mondjuk meglepne, mert tegnap még láttam az egyik fórumon írogatni olyat, akinek már szögletes zárójelben voltak a szakjai, plusz még nincs is fent minden jegyem, ezen kívül az etr-ből tudom meg, melyik államvizsgára mikor kell mennem, tehát nem zárhatnak ki az abszolutórium miatt, valamint csak nem gondolják már azt, hogy ha az abszolutóriumom megvan, akkor már többet nem lehet kérdésem. Bár ez az ELTE. Mindenesetre le vagyok döbbenve, szóhoz sem jutok. Segítség!!! Update: Visszaengedett, aztán most megint nem enged. De legalább nem raktak ki végleg, csak megint bénázik valamit a rendszer. Blanka, megint köszönöm a segítséget :)

És igen :)

Tomi szerzett nekem olyan programot, amivel ki tudtam vágni azt a bizonyos jelenetet. Az első kb. 43 másodperc kontextus gyanánt maradt benne, utána indul a lényeg.

Hogfather

Megnéztem a második részét is, amelyben a karácsony természetesen megmenekül. Terry Pratchettből mondjuk azt is kinéztem volna, hogy nem menekül meg a karácsony, és elpusztul a Korongvilág, de ez így azért vidámabb. Kedvenc jelenetem is van, nyilván, de sajnos a youtube-on nem találom :( Megpróbálom kiszedni a filmből, és akkor felrakom. Mindenkinek ajánlom megnézésre a filmet, vicces :)