Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 8, 2012

Első etap VÉGE

Ma lefordítottam a könyv utolsó szavát. Szeretném idézni Jessie-t a Toy Storyból: Yee-haw! Ez persze még csak azt jelenti, hogy kb. a felénél vagyok a munkának, de a hátralévő két etap már nem lesz olyan fárasztó, és gyorsabban is fog menni. Most örülök. (Ennek örömére hallgattam egy darabig az élő közvetítést a Szigetről a YouTube-on. Egy fél Hurts koncerten át bírtam, akiket nem ismerek ugyan, de tök jók voltak. Csak aztán úgy éreztem, most már bírnék egy kis csendet.)

Még néhány szám

Kép
Még mindig a stepről. Folyamatosan változik a kínálat, úgyhogy időnként várhatók ilyen posztok :) Soha ki nem találtam volna, hogy ez Madonna, nem ismertem fel a hangját. A dallama jó, tetszik, hogy pörgős az egész, de pl. ezen a klipen én megrökönyödtem. Azt hiszem, értem, mire gondolt Elton John, amikor azt mondta, Madonnának vége. A szöveget talán hagyjuk is. Mindegy, úgy döntöttem, hogy ez egy paródia, és így el tudom fogadni, hogy tetszik nekem. Mindenesetre marha jól lehet rá ugrálni órán, és ott az a lényeg. Florájdára most már haragszom. Nagyon csúnya dolog volt tőle ez a szám. Tök jó dallama van, jó ugrálós ez is, és akkor ír(nak neki) hozzá egy ilyen szöveget... Szégyellheti magát. Ez nyújtásnál szokott lenni a 110. perc környékén, és nemcsak a mi oktatónk használja a helyen, hanem az a nő is, aki az előttünk lévő órát tartja, és akkor a többiekről még nem is tudok. A dallama nagyon szép szerintem, de edzésen még egyszer sem értettem a szövegét, mindig csak egy

Többet nem panaszkodom,

amiért eseménytelen az életem. Gondolatban sem. Mert akkor azonnal jön az áldás mindenfelől. 1. Könyvelő (szerintem nála maradt egy papír, ami nagyon-nagyon kéne nekem, szerinte meg nem, ez mindenképp egy kör APEH ügyfélszolgálat) 2. Bank (megváltoztatták az online bankolás programját, de az új verziót csak egy szerződés aláírása után lehet használni, vagy nem, vagy mégis - ez kétszer egy óra várakozás, plusz még egy óra utazás az életemből, miközben fordítanom kéne, mint a güzü, csak azért, hogy a végén kiderüljön, kb. egyszer sem kellett volna bemenni, de minimum a második alkalom felesleges volt) Szóval többet nem szólok egy szót sem.