Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 24, 2014

Két évforduló

Mama 1935. október 24-én született. Ma lenne 79 éves. De már két és fél éve nem él. Ibolya néni 2008. október 24-én, 51 évesen halt meg. Már 6 éve.

Ez kellemetlen

Volt egyszer Fábrynál vagy Friderikusznál, már nem emlékszem, hogy meghívták Gerard Depardieu-t, és borokat kóstoltattak vele, többek között a saját borát is. Ő persze nem tudta, hogy a saját borát kóstolja, és jól elmondta mindenféle lőrének. Na, az egy elég kellemetlen jelenet volt. Erről a cikkről jutott eszembe. Ez is milyen ciki!

Napi Facebook

Kép
1. Van egy csoport a Facebookon, a Budapest régi képeken . Kicsit nehéz követni, mert bárki tehet fel képet, úgyhogy rengetegen élnek a lehetőséggel, viszont nagyon-nagyon jó. Én imádom a régi dolgokat is, a régi korokat is, Budapestet is, úgyhogy teljesen nekem való a dolog. Néha vannak képek a környékemről is, egyszer már a házat is láttam, amiben lakom :) A mai nap csúcspontja a csoport szempontjából az volt számomra, amikor felkerült ez a kép: Én nem találtam volna ki, de ez bizony a Corvin Mozi 1922-ben, amikor megnyílt. Ez meg a Corvin Mozi ma: Hát ez, hát ez... Azt mondtam már, hogy imádom a régi dolgokat és a régi korokat? Aztán az egyik máltai ismerősöm kitette ezt a linket, és ezzel nekem legalább öt perc felhőtlen örömet okozott. Arról szól a kis összeállítás, milyen érzés utálni a sportot. Imádnivaló!