Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 31, 2013

Esti gondolatok

What goes around comes around. Akár egy hónap késéssel is. Szerintem állat ötlet, hogy a nem záródó kapu mellé nem működik a villany sem a lépcsőházban, így a gyakorlatilag nyitott kapun át töksötét lépcsőházba lehet érkezni. Bizalomgerjesztő. És most megérdemlek egy forró, fürdősós, gyertyafényes fürdőt meg egy nagy alvást. Végre már.

Alváshiány pt. 12341

Megváltozott program miatt beiktattam két óra délutáni alvást, és két ébredéssel ugyan, de két órát aludtam!! Ezek után egészen embernek érzem magam!

Blaha

- Szia szépségem! Gyönyörű vagy. - Köszönöm. - De tényleg gyönyörű vagy! - Köszönöm, kedves vagy. - Kitalálom, mivel foglalkozol. Titkárnő vagy. - Nem. - Akkor valami... Valami egyszerű munkás... Ilyen... Munkás. - Nem. ( Meccsoda bók!!!! ) - Bejelölhetlek a Facebookon? - Nem. - Meghívhatlak valamire? - Köszönöm, nem. - Egy üdítőre? - Köszönöm, nem. - Jó, akkor csókollak. Te is csókolsz? - Nem. Szia! - Szia! Ugyanitt Valamelyikőtök ismer valakit, aki látott már olyat, akinél ez az ismerkedési mód sikerrel járt?

Csak úgy

Kép

Simon Márton: Polaroidok

Kép
Néhány fénykép néhány szóban. Érzelmek, hétköznapok, pillanatok, örömök, bánatok, szerelmek. Nagyon megfogott. A tegnapi felolvasáson is, de ma, amikor magam olvastam el, végleg rabul ejtett. Nem tudom, jól sejtem-e, hogy ha a szösszeneteket az elejükön található számok emelkedő sorrendjébe helyezném, akkor más történet kerekedne ki, vagy ez egy hibás gondolat. Kipróbálni, azt hiszem, nem fogom, ahhoz túl fáradt vagyok és túl kevéssé kitartó. (Ha minden igaz, mintegy 500 képről beszélünk.) Nem úgy olvastam egyébként, ahogy igazi bölcsészhez illik, nem ízlelgettem a szavakat minden egyes képnél, de ami különösen szíven ütött vagy megfogott, azt azóta is elemezgetem. Nem kevés ilyen volt. Összegyűjtöttem nektek. A könyv egyébként öt pont, kedvencelést egyelőre nem kapott, azon még kicsit gondolkodom. És persze mindenkinek ajánlom. Nem fogtok csalódni, azt hiszem. "Az élet szép, csak te vagy szar. Az élet szar. Te legalább szép vagy." "Nézzük egymást a folyóval,

Álom

Álmomban is alszom. De nem egyedül.