Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 14, 2013

Hogy ne csak morgás legyen

Tegnap is meg ma is megnéztem egy-egy részt a Jóbarátokból, és egyre hangosabb bennem egy kérdés. Joey és Phoebe miért nem járnak? Annyira összeillenek! Az viszont kicsit kellemetlen felfedezés volt múlt héten, hogy Joey és Phoebe alakja nem kitaláció, mindkettőt az életből lopták.

Még egy kis morgás

Az az értelme a facebookos körüzenetnek, hogy huszonhat ember olvashatja két-három másik ember évődését/poénkodását, huszonhat embernek jelez bejövő üzenetet a rendszer minden egyes smiley után. Akik egy smiley-val reagálnak egy üzenetre, nem gondolkodnak el előtte azon, vajon van-e olyan lényeges az az infó, hogy ők most röhögnek, hogy huszonhat másik ember pirosan villogó értesítést kapjon róla? Ja, a bónusz: mára is jutott néhány agyonvert kisállatos kép. Aztán lehet, hogy csak én keltem ma bal lábbal, azért idegesítem fel magam minden hülyeségen.

Morgás

Na, ezért utálok bármit is szervezni. Felvetem az ötletet, van nagy lelkesedés, vázoljam a tervet, van nagy nyafogás, hogy ez sok, ez nehéz, ez nem jó, inkább tök fordítva legyen az egész. Ráadásul még az is kiderül, hogy egy-két ismerős helyett egy egész csomó idegen vesz részt. Aztán még én érzem rosszul magam.