Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 13, 2010

Nem hiába

estem neki a doktoris könyvek beszerzésének, ma megérkezett a levél. Május 31., 10 óra a felvételi időpontja. Izgulok.

El ne felejtsem

Szirka anyukája végül úgy döntött, nem szűnik meg a blog három idióta miatt, aki egy fórumon névtelenül mocskolja őt meg a gyerekét. Én örülök ennek.

Vicces

Előzetes az RTL-en: "Gyilkos cápa vs. óriáspolip" Nem tudtuk, sírjunk-e vagy nevessünk ezen a címadáson, na meg az előzetesen. Kiugrik a tengerből a cápa, és lenyel egy utasszállító repülőgépet. Kinek jut ilyen az eszébe? Ki az, aki pénzt ad a film leforgatására? És ki az, aki ilyen filmekben való szerepléssel égeti magát? (Egy vicces komment a film port.hu-s oldaláról: "ez nem mega shark vs giant octopus, hanem Mega Lol vs Giant joke") Az eddigi talán legviccesebb facebook beszélgetés: A: Aki tud tanítói állást, szóljon nekem! B: A helyemre keresnek angoltanárt... C: A, suliba vagy nyelvsuliba?

Tevékeny

napon vagyok túl. A tanítás kritikán aluli volt, nem működött együtt a csoport, nagyon bosszantó volt. Utána elmentünk Lizával az orvoshoz, aki megállapította, hogy már semmi baja, de azért még szedje egy hétig a gyógyszert. Aztán voltunk a postán, átvettem az ajánlott küldeményemet: persze, hogy a TB csekkek voltak benne. Nem lehet azzal vádolni őket, hogy elsiették volna a kiküldését - ma van a befizetési határidő. Közben a kocsiban vérzett a kutya orra, ami elég ijesztő, ilyen még sosem történt. Szerencsére hamar elállt, és nem is indult újra azóta sem. Tomi elvitt az egyetemre, ahol visszaszereztem a németes szakdogát, átvettem egy könyvet végre, aztán befizettem a csekket, vettem tusfürdőt, aztán elballagtam a könyvtárba, megszereztem azt a könyvet, majd hazatérve agonizáltam egy sort, mert nagyon fájt a lábam. Később bementem a suliba egy könyvért, amit a konzulens adott volna, de nem készítette elő, és azt mondta, keressem meg, de nem találtam, és ő már közben órát tartott. Nagy