Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 23, 2009

Beszélgetés az információnál egy naaagy könyváruházban

- Jó napot kívánok! Azt szeretném megkérdezni, merre találom a kézműves könyveket. Kis szünet, a srác pötyög a gépen. - Nincsenek nálunk kézműves könyvek. Döbbent csönd. - Egy olyat találtam csak, hogy Faművesek kézikönyve. De kézműves könyvünk nincs. De ez a faműves a másodikon van, ha érdekli.

Bookself

Tőlük rendeltem az egyik ajándékot, mert másként beszerezhetetlen. Tegnap el is mentem a boltjukba, ami ott van az egyetem melletti kapualjban, és nagy vidáman közöltem, ki vagyok, mit szeretnék. A pasi feltúrta nekem a boltot, a könyv nem volt sehol. Megnézte a gépen, kérdezte, ezt a kiadást keresem-e. Mondtam, igen. Még egyszer feltúrta a boltot, még mindig semmi. Még egyszer megnézte a gépet, majd így szólt. "Tudom már, mi a gond. Nem ide kérte a könyvet, hanem a Ráday utcai boltunkba." Hát így álltam összeszedettséggel karácsony előtt két nappal :)

A pénztárosnő

a sztárboltban elpanaszolja, mennyire beteg, beleköhög a tenyerébe, aztán megfogja a kólát, amit vettem. Annyira jó.

Majdnem sikerült levinni a szemetet

Aztán mégis a lakásban felejtettem.

Még 1 nap

Takarítani kéne. Igazából nagyon sokat nem, mert a nagytakarítás megvolt november végén. Portörlés, porszívózás, felmosás. Ennyit kéne tenni. De nem vagyok képes elkezdeni, helyette itt agonizálok. Nagyon-nagyon fáj a fogam. Általában felváltva fáj nagyon napokig a balos meg a jobbos a bölcsességfogam. Most a balos van soron. Nem vészes, csak a bal szemem és fülem is lüktet, annyira fáj. Már átszakította az ínyemet, de még nem jött ki teljesen. Aúúúú :( Liza újabban nem szeret sétálni. Csípi a talpát a só. Szegénykém :( Amikor hétfőn este kivittük Blankát az Etelére, hazafelé a kocsitól az ajtóig ölben kellett hozni Lizát, ugyanis kiszállt a kocsiból, szétcsúszott a négy lába négyfelé, és nem volt hajlandó felállni. Jó lenne valami más megoldás az utak csúszásmentesítésére. Vasárnap megünnepeltük a névnapomat. Kaptam szépséges virágokat, csokit, valamint egy nyomtatót :) Ez utóbbi tud szkennelni, fénymásolni, nyomtatni, és mindezt színesben is bármikor előadja. Hurrá! :) Haza is küldte