Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 4, 2010

És egy kis statisztika

233 kattintás. (Csak hitetlenkedem egy kicsit az átlag 100 után, miközben sejtem, hogy ezt ugyanaz a hat ember hozta össze, aki a 100-at szokta.)

Vita

Ebből kiindulva nem tudok vitatkozni. Ezt persze eddig is sejtettem, de most már biztos. Valahogy változtatni kéne ezen.

Hortobágyi villámlátogatás

Nem tudom, Tomi mikor kelt, én mindenestre 6:18-kor. 7-re összeszedtük magunkat, a kutya lejutott, megmagyaráztuk neki, hogy most rossz lesz neki, mert 14-16 órát fog egyedül tölteni, de próbálja ezt most lenyelni, és ne forduljon be, mire hazaérünk. Villamossal megközelítettük a Blahát, ott rossz buszra szálltunk, aztán a Bosnyákon átszálltunk a jó buszra, majd 8-ra megérkeztünk Katáékhoz. Fél 11-re leértünk Hortobágyra, ahol összegyűlt majdnem az egész család, mindössze két hiányzót számoltunk. Nagyon érdekes szerintem, hogy Mamának öt unokája van, és most pont öt dédunokája is. Én délre már kissé kifáradtam a gyerekektől, mert a fellelhető két kislány kórusban hallatott velőt rázó sikolyt, valahányszor Dömpi, Katáék kutyája feltűnt a láthatáron. Emellett az egyik kislány anyukája még pluszban hisztizett, hogy a kutya ne menjen a gyereke közelébe, mert a gyereke fél, és zárjuk be egy szobába. Tök jó, ennyi erővel otthon is hagyhatták volna erre a két napra. Szerencsétlen kutyát a tör

Daróczi Dávid

Azt írták az egyik első cikkben, hogy az öngyilkossága sokkolta a közvéleményt. Kivételesen úgy éreztem, pontosan eltalálták a kifejezést. Engem legalábbis sokkolt, amikor apu felolvasta a szalagcímet. 38 éves, intelligens, szimpatikus, állítólag nagyon szerelmes és boldog fiatal férfi, és akkor hirtelen felköti magát. Nagyon sajnálom őt is, a családját is, na meg Claudiát is, aki (ha tényleg egy pár voltak) most totál összeomolva lesz kénytelen nyuszisat játszani a pici gyerekével.