Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 15, 2010

Most már

ugyanúgy és ugyanannyira fáj, mint tegnap este, plusz még a torkom is kapar, ezért köhögök, ami megint csak fáj. Ebből kiindulva holnap még nem tartok takarítós napot, hanem az ágyat nyomom, aztán elmegyek tanítani, aztán megint az ágyat nyomom szerdáig, és akkor szerdán kitakarítom a szobát. Utálok már beteg lenni, igazán.

Március 15.

alkalmából reggel megnéztük anyuval a Fel!-t Csepelen, aztán hazajöttem, és bedőltem az ágyba, mivel megint úgy fáj a hátam és a hasam, mint tegnap este, amikor Tomi már az ügyeletet akarta hívni. Ugyanaz a fájdalom, csak most kevésbé erős. Viszont már halál unalmas. A film alatt végig arra gondoltam ma, hogy Mr. Frederickssen tiszta Walter Matthau. Erre hazajövök, rákeresek a filmre, és a triviában mit látok? Mr. Frederickssent Walter Matthauról mintázták. Sikerült :) Most megjött Tomi is, végre. Nem tudom, mit tervezünk még mára, valószínűleg semmit. Menni úgysem lehet sehova, majd csak akkor lesz tuti, hogy nem verik szét a várost, ha holnap reggel lesz. Bár most nyerésre állnak, nyerni is fognak, nem lenne sok értelme hőzöngeni, mindjárt itt a választás. De azért hiszem, ha látom.

Helyszínelők

10 percen belül kétszer is közli vigyorogva a szinkronszínész, hogy 937 Fahrenheit. Mert akkora munka lett volna átváltani Celsiusra, igaz, fordítókám? Nem hiába szerepel ez a sorozat hetente többször is Leiter Jakab blogján.