Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 13, 2013

Iszonyú hálás lennék,

Kép
ha a facebookos ismerőseim nem osztanának meg napi rendszerességgel fotókat agyonvert/kibelezett/megcsonkított emberekről és állatokról. Miért kell ezt csinálni? Mit várnak ettől? Milyen haszna lehet? Nem győzöm rejteni ezt a rengeteg ocsmányságot, komolyan. Annyira elegem van ebből is. Ez még a coelhói magasságokban repkedő bölcsességeknél is nagyságrendekkel rosszabb.

Kürtőskalács

Megmondom, mennyire érdemes kimenni a Kürtőskalács Fesztiválra. Semennyire. Óriási tömeg, óriási hangzavar, és egy-egy kürtőskalácsos standnál másfél órás sor áll. Nem viccelek, nem túlzok, tényleg másfél óra, míg kürtőskalácshoz jutsz. Viszont legalább kicsit drága, 900 Ft, igaz, én a délelőtti futás rajtcsomagjával kaptam egy 200 Ft-os kupont, így kicsit olcsóbb volt. Van még vagy három stand, ahol kerámiát meg játékot meg szappant lehet nézegetni, de hát ez nem egy akkor esemény, legyünk őszinték. Nem mintha panaszkodni akarnék, Blankával remekül eltöltöttük az időt, végig beszélgettünk. Azért vannak dolgok. Mindenhol. A Kürtőskalács Fesztiválon is. 1. Amikor beálltunk a sorba, láttuk, hogy egy nő meg egy férfi veszekszik, illetve a férfi agresszívan hadar meg mutogat, a nő meg nyugodt hangon próbálja csitítani. A férfi egy idő után annyira felhúzta magát, hogy nekiállt kiabálni. Ekkor megjelent két biztonsági őr meg három vagy négy rendőr, igazoltatták a pasit, aztán sikertele

Bók

Tegnap éppen a postára tartottam, amikor a Corvin mozi mellett odajött hozzám egy pasi, és megkérdezte, meghívhat-e egy italra. Jólesni éppen jólesett, csak megint nem olyantól jött, akinek örömmel igent mondtam volna. Persze nagyon kedvesen mosolyogtam, miközben azt mondtam neki, hogy ne haragudjon, de most nagyon sietek. Mondjuk tényleg siettem, mert a posta után még a Hősök terére is el kellett menni a futófesztiválos rajtcsomagért, aztán meg rohanni kellett haza, hogy egy kicsit még fordíthassak a cirkusz előtt - igen, megint cirkuszban voltam. Ilyenkor elgondolkodom, miért kizárólag olyan pasik öntik szavakba, hogy tetszem nekik, akik nekem nagyon-nagyon nem tetszenek. Meg felmerül a kérdés, lesz-e vajon olyan, hogy velem akar lenni valaki olyan, akivel én is szeretnék együtt lenni.