Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 16, 2009

Szakdolgozatíró szeminárium

Ma volt először (mármint a németes), és a három delikvens közül egyedül én jelentem meg. Ez szerintem rettentő ciki, dehááát... Jövő hétre kell egy bevezetés meg egy nagyon-nagyon részletes vázlat, nem olyan, amilyet ma vittem. Meg el kell kezdeni a korpusz összeállítását. Fél órát voltam bent, ez idő alatt a témavezetőm nagyjából háromszor aludt el 5-10 másodpercekre úgy, hogy közben folyamatosan beszélgettünk. Ez is elég kellemetlen volt, nem kicsit leizzadtam az élménytől. Gondolom, húzós napja volt, és nem tudta kontrollálni a fáradtságát - sajnos néha velem is előfordul, de így kívülről nézve annyira döbbenetes és ciki volt, hogy nagyon remélem, ennek örömére velem többet nem esik meg.

Cipő

Jelenleg nincs olyan cipőm, amibe beleférne a jobb lábam. Így aztán összeszorított foggal járkálok, és reménykedem, hogy egyszer majd elmúlik az a gyulladás a lábujjamról. Mondjuk elég jól tartja magát, már majdnem 9 hónapja üldögél ott.

Gyanú

Az a gyanúm támadt, hogy rajtam kívül még valaki járkál a blogomban. Megtettem az óvintézkedéseket. Amennyiben tényleg járkált itt még valaki, üzenem neki, hogy a nénikéjét.

Liza

szereti a gumicukrot. Ez kész. 14 éve élünk egy fedél alatt, de még mindig tud meglepetéseket okozni. Megdöbbentem. Teljesen. :O

Okos kérdések

Azt olvastam, hogy az RTL-nek eszébe jutott megkérdezni egy pszichológust, miért gondoljuk, hogy aki csinos, az kevésbé okos. Mindezt szépségversenyzőkkel illusztrálva. Engem is megkérdezhettek volna, szívesen elmagyaráztam volna. Van a holdudvar hatás, ami arról szól, hogy aki szép, az biztos, okos, kedves, aranyos, aki meg nem szép, az buta, gonosz, antiszoc. Ennek azonban semmi köze a szépségversenyzőkhöz. A szépségversenyzőkről azért gondoljuk, hogy kevésbé okosak, mint nem szépségversenyző társaik, mert mindannyian hallottunk már szépségversenyzőt nyilatkozni, és az ilyen alkalmakkor többnyire kiderül, hogy ezek a lányok végtelenül ostobák. Így aztán kialakult egy új sztereotípia, miszerint aki szépségversenyre jelentkezik, az nem egy észkombájn. (Kivételek persze vannak, az a sztereotípia egyik lényege.) Köszönöm a tapsot.   A napokban eszembe jutott, 2007-ben teljesen kiakadtam, hogy a nyáron szépen leadott 9 kiló elkezdett visszakúszni. Mondta is anyu, biztosan azért van, mert