Haszontalan/felesleges sporteszközök

Sajnos nem találom már azt a cikket, ami erről szólt, mindenesetre pár hónapja ment a Velveten. Rákattintottam, gondoltam, szörnyülködjünk egy jót, hogy mit ki nem találnak. Voltak ilyenek, hogy jógamatrac meg jógatörülköző, amikről akár el is hiszem, hogy feleslegesek, de lehet, hogy ha valaki elmagyarázná, mi a lényegi különbség a jógamatrac meg a polifoam között, akkor átértékelném a dolgot.

Nos, pörgettem a cikket, nézegettem a haszontalannak ítélt sporteszközök fotóit, amikor egyszer csak a következőt láttam: steppad. Ezen elkerekedett a szemem, érdeklődve vetettem bele magam az indoklás olvasásába. A következő állt benne: a step aerobic gyakorlásához teljesen felesleges megvenni a steppadot, hiszen minden házban és lakásban, vagy környékén akad lépcső, és az pont elég erre, legrosszabb esetben meg szintén minden háztartásban van egy sámli. Köpni-nyelni nem tudtam. Alapvetően nem az a baj, hogy aki ezt írta, még életében nem volt step aerobicon, nincs ezzel egyedül, de nézzen már utána, mielőtt marhaságot ír... Most akkor tekintsünk meg egy videót, ami egy átlag step órát mutat be (a sikítozást és a riszálást leszámítva - most különösen értékelem, hogy egy pasihoz járok órára), és töprengjünk el rajta, vajon ezek a mozdulatok kivitelezhetőek-e az átlagos háztartásban megtalálható lépcső vagy sámli segítségével. (Arról nem is szólva, hogy nálam például nincs sámli, de ez részletkérdés.)


HeLLenka88 videója, csak azért nem youtube-ról linkelem, mert a blogger.com nem képes megtalálni az oldalon a címe alapján, a pontos linket meg nem fogadja el, ezért kénytelen voltam letölteni a gépemre a videót.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai