Délelőtti bevásárlókörút

A cél elsősorban az volt, hogy eljussak a gyöngyöshöz, és vegyek charmokat. Na, erről beszéltem: a karkötő alap, amit kb. 2000 Ft-ért árul az a honlap, a gyöngyösnél 180 Ft, a charm meg, ami a honlapon 500 Ft, itt 100 és 250 Ft között van. Egyetlen hátránya a dolognak, hogy nincs választék charmból, így egy karkötő alappal meg egy szívecskével jöttem haza. De ha majd egy kicsit ráérek, ellátogatok újabb göyngyösökhöz, például az Üllőin a Kreatív Hobby gyöngyöséhez, és összegyűjtöm a kis bizgentyűket, aztán felszerelem őket a karkötőre.

Ki fogom próbálni a zsugorkát, ez most már biztos. Nagyon kíváncsi vagyok rá, milyen is az, fog-e sikerülni, és úgy döntöttem, 650 Ft-ot megér ez a próba. Aztán legfeljebb bebukom.

Találtam Bencének ajándékot a szülinapjára, ami kb. másfél hónap múlva esedékes:



Ez egy egységcsomagban található jelenleg színes téglalapok formájában, és majd én csinálok bele törpét répával, gombával, katicabogárral. A végén vagy bekeretezem, vagy veszek még egy falapot, és arra felragasztom, mindenesetre faliképnek szánom, szerintem a gyerekszobában jól fog mutatni. A másik ajándékot még gyereknapkor kitaláltam, csak akkor nem találtam meg, de most majd ügyesebb leszek. Meg kap csokit is, találtam nagyon aranyosat, és remélem, október közepén még árulják majd.

Most fel vagyok dobva.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai