To-do list

1. Reggeli óra. Négyen voltak, aranyosak voltak. Pipa.

2. Nyelviskola 1. Szerződés nincs bent, sőt az sincs bent, akivel megbeszéltük, hogy fél 10-re megyek. Kedden majd újra próbálkozom. Fail.

3. Questura. Végigálltam a sort, kb. 20 perc lehetett, kaptam matricát a diákomra, így ma vagy holnap olcsóért fogok kb. 100 oldalt fénymásoltatni, és hétfőtől megint olcsóért utazom a bkv-n. Pipa.

4. Nyelviskola 2. Mondhatni, csak a szokásos. Nem tudnak róla, hogy ma fizetésért jövök, amúgy se jöjjek 11-re, mert csak délután 3-4 körül van pénz. Megkérdezik, nagyon kell-e a pénz. Hát, nem bánnám, végül is megdolgoztam érte, meg aztán van egy pár befizetetlen számlám meg egy foszló gatyám (már megint...), ami helyett sürgősen új kell, és ezeket ebből a pénzből terveztem fedezni. No problem, persze, mindent megértek, majd visszajövök 3-4 körül, amikor is lehet, hogy hazaküldenek majd, hogy jöjjek vissza jövő csütörtökön. Nem ígérem meg, hogy akkor nem fogok cirkuszolni.

5. Ruhavásárlás. Annak ellenére, hogy készpénz nem volt nálam egy fillér se, bementem a Westendbe, felballagtam a kedvenc ruhaüzletembe (még csak egyszer vásároltam náluk, de mindig körülnézek, tök jó hely), és vagy fél órát eltöltöttem kereséssel meg ruhapróbával. Végül lett egy gatyám a foszló helyett meg két pulcsim. A két pulcsit szerintem még meg fogom bánni, és nem az áruk miatt (2500 Ft volt darabja). Azért igyekszem nem megbánni, hanem szépen hordani őket. Találtam téli kabátot is, pont olyat, amilyet tavaly ősz óta keresek, de azon addig nem gondolkodom el, míg anyu nem látta. Valamiért kabátvásárláskor ő a referenciaszemélyem.

6. Posta. Ide már nem mentem el, majd később. Bazi nehéz volt a két szatyor, ráadásul a tanítósat még reggel el is téptem ügyesen, tök ocsmány, alig vártam már, hogy bejöhessek vele az utcáról. De le fogok menni, elintézem a számlákat, tuti, megígérem.

7. Kritika megírása. Na, ez jön majd most, miután mindent megnéztem (a doktoriról semmi hír, hmm), megebédeltem, és egyébként is felkészültem lelkileg.

8. Jazz. Na, ez fog ma elmaradni. Már mindjárt 2 óra (másfél órája vagyok itthon, ez igaz), még ott a kritika, még fordítani kell, mert Tomi kérte, még készülni kell a holnapi óráimra, viszont 5:50-kor keltem, hulla fáradt vagyok, és kb. a kritika befejezésekor vissza kell mennem a nyelviskola 2-be, ami viszont annyira felszabdalja a napot, hogy mire visszaérek, már nincs értelme belekezdeni bármibe is, mert indulni kell a jazzre. Hát a fene. Az még lehet, hogy fél 4-kor felhívom a nyelviskola 2-t, van-e értelme elindulnom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai