Az ajándék

Az elkészítése egy egész napot felvett, bár ténykérdés, hogy nem nonstop elfoglaltság volt, közben tudtam ebédelni, mosni, teregetni, sőt fórumot olvasni is, többnyire a decoupage ragasztó száradási idejében. A végeredmény nekem annyira tetszik, hogy már majdnem oda sem akarom adni. Pedig se a festés nem volt jó jel, sem az, hogy az egyik első felragasztott képecske lazán hozzáragadt az ujjamhoz, majd nemes egyszerűséggel elszakadt, és csak apró cafatokban jött le a ládáról. Ha találnék neki funkciót, biztos, hogy vennék egy ládát magamnak, és megcsinálnám ugyanilyenre, vagy nagyon hasonlóra. De majd jön Tomi, és ítéletet mond, az ő véleményére nagyon kíváncsi leszek.

Az ajándék amúgy még egy részből áll, amit majd festeni kéne (kellett volna ma...), ezért nagyon örülök, hogy vettük nekem azt a 10 darabos sünis temperát. Már csak egy ecset kell meg fél óra türelem önmagammal szemben, és remélhetőleg csodaszép második ajándék kerekedik a dologból. Majd ha már az ünnepelt, aki egyébként nem olvas, megkapta az ajándékot, közzéteszem itt is a memóriakártya megtalálása esetén készítendő képeket, hátha kiderül, másnak is tetszenek-e az ügyködések.

Valamint a tanulság továbbra is az, hogy mikor fogok már végre magamnak is decoupage-olni vagy hímezni valamit, ha már egyéb technikák kipróbálásához nincs bátorságom. Na jó, kaptam magamtól négy kis 3D-s képet húsvétra, dehát az mégsem ugyanaz :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai