Még mindig mosnék

Tegnap este óta háromszor voltam lent, mind a háromszor volt ruha a gépekben, egyszer sem ment egyik gép sem. Kezdek nagyon kiakadni. Mosni akarok, basszus! Vagy most tényleg szokjak rá arra, hogy mindig mindent kézzel mosok, mert a mosógéphez úgysem férek hozzá? Ne már...

Megjegyzések

  1. De nincsen beosztás a házban, hogy melyik lakás mikor moshat?

    VálaszTörlés
  2. Egy üres beosztás van, amibe be lehet írni magunkat, de egy csomóan nem írják be. 8-ig vannak a helyek, utána véget ér a táblázat, de sokan vannak úgy, hogy 8 után mennek le, mert akkor nincs beírva senki. De nekem olyan is volt már, hogy beírtam magam, aztán mégis más mosott. Most meg végre üres volt a gép (mondjuk be is vagyok írva mostanra, hiába ér véget 8-kor a táblázat, én ezzel nem foglalkoztam), gyorsan bepakoltam, bedobtam a pénzt, erre elindult a másik gép, merthogy ott meg valaki nem dobott be elég pénzt, és lejárt a mosása, és akkor most az is abból megy, amit én bedobtam. Szóval azért eléggé döcögős ez így.

    VálaszTörlés
  3. Pff...hát ez gáz. Nem arról volt szó, hogy nemsokára lesz mosógép az albérletben? Egyébként jöhetsz hozzám mosni, ha nem bánod a cipelést, másnapra megszárad, aztán viheted is vissza :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arról volt szó, de aztán Nevena másként döntött, úgy néz ki. Köszönöm a felajánlást, nagyon kedves tőled :) De ha más nem, tényleg kimosom kézzel a cuccaimat, csak bosszant. Eleve nehéz nekem beleszokni ebbe a rendszerbe, hogy fel kell írni magam a listára, mert én otthon ad hoc módon mosok - amikor olyanom van, beteszek egy adagot. Mindegy, bele lehet jönni ebbe is, egészen biztos.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai