Vasárnap

Danival megnéztük a Csillagainkban a hiba című filmet. Elsőre kicsit húzta a száját, mikor mondtam, hogy szeretném, aztán pénteken ő mondta, hogy nézzük meg, mielőtt elmegyek. Ez tök jólesett. Már csak azért is, mert az előzetesből is látszott, hogy ez inkább csajos film, ő meg pasi létére bevállalta a kedvemért. Nagyon jó volt, tetszett. Nem sírtam annyit, mint gondoltam, hogy fogok, de azért az is megesett időnként. Elgondolkodtató történet, érdekes látni, hogyan él meg dolgokat, hogyan gondolkodik valaki, aki úgy éli a fiatalságát, a tinikorát, hogy tudja, hamarosan meg fog halni. Érdemes megnézni, ne hagyjátok ki! Ja, és az a felirat, ami a moziba került, sokkal normálisabb, mint ami az előzetesen van, ha esetleg valakinél ez is szempont, mint nálam :)

A mozi után átjött Tomi meg Marci kutya, tőlük is elbúcsúztam. Aztán elmentünk fröccsözni két lánnyal az edzésről, Zsuzsival és Anitával. Anita ötlete volt, egészen meg is hatódtam, nagyon jólesett. Ittunk macifröccsöt, amitől én eléggé rosszul lettem, mármint semmi látványos, csak egyrészt fejre álltam, másrészt hányingerem lett, mert addigra már rég ettem utoljára. Nem szeretem az alkoholt, nincs mit tenni. De maga a fröccsözés jó volt, jót beszélgettünk, és a Fröccsterasz nagyon tetszett, hangulatos meg minden. Zsuzsi osztott meg velünk egy jó kis lehetőséget a magányérzet csökkentésére, úgyhogy ezt el is raktározom, ha esetleg visszatér ez az érzés, amikor hazajövök. Addig is továbbadom nektek, hátha valakinek jól jöhet. Van egy oldal, a havervagy.hu, ahol mindenféle programokat szerveznek, pl. bulikat, kajálásokat, társasozásokat, kirándulásokat, meg tényleg mindenfélét, hogy mindenki találjon olyat, amihez kedve van. Nem társkereső jelleggel, de azért sok az egyedülálló, főleg harmincasok vannak Zsuzsi szerint, és ő eddig csak értelmes pasikkal találkozott ott. Szóval ez egy jó tippnek tűnik, hajrá, ha más is szenved attól, amitől én :) (Kiegészítés: én most már nem szenvedek tőle, mert mindenkivel búcsútalálkozásokat szervezünk, minden nap találkozom és beszélgetek legalább egy emberrel, és ez nagyon-nagyon jó, kirángatott ebből a gödörből, pedig még el sem utaztam.)

Szóval vasárnap is jó hosszú napom volt, jó sok élmény ért, jó sok emberrel találkoztam és beszélgettem, és nagyon jól éreztem magam.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai