Kemény az élet

Adott egy srác, akinek régóta megvan már a barátnője, együtt is élnek, de a srác folyamatosan más nőket stíröl, és nem ritka, hogy megcsalja a lányt. Most babát várnak, nagy az öröm. És akkor a srác továbbra is olyan feltűnően stíröl végig minden jó nőt, hogy én pirulok bele. Persze, lehetett tudni, hogy az emberek nem változnak, még akkor sem, ha kisbabájuk lesz, csak azért jobb lett volna, ha kiderül, hogy mégis. Ez így kicsit szomorú.

Megjegyzések

  1. Eléggé, de aki ilyen típus, sosem fog megváltozni. Mindegy hány gyereke lesz. Majd 50 évesen összejön egy 25 évessel, és arra majd rámondja, ő az igazi, mellette meg tudok állapodni, vagy nyugodni. A francokat, csak már nem bírja erővel amit most még simán. Stírölni akkor is ugyanúgy fog.. de már nem megy majd tovább, mert nem tud.

    A lány tud is a megcsalásokról egyébként?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a lány is tudja, hogy mik történnek/történtek a háta mögött, legalábbis egy részükre tuti, hogy gyanakszik. Nagyon mélyre kellene dugnia a fejét a homokba, hogy ne vegye észre, mi az ábra. Gondolom, túl régen vannak már együtt ahhoz, hogy ki akarjon lépni, és új kapcsolatot akarjon kezdeni valakivel, aki lehet, hogy pont ugyanilyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez akkor is szörnyű... Gyereket szülni valakinek, akiről tudni véled, hogy csajozik össze-vissza melletted.. És azt hinni ettől majd megváltozik stb stb Ez is egyfajta fej a homokba dolog. :(

      Engem megőrjített a tudat régebben, h megcsalnak, de nem tudom bizonyítani, vagy ha volt is valamim, egyszerűen letagadta. Képzelődöm, kitalálom stb.

      El kell küldeni a francba, mert mérgező az egész, és most még egy baba. Remélem a kicsi elég örömet ad majd a lánynak, hogy elfeledtesse vele, miket művel az apa, nincs kétségem, hogy ezután is folytatja... :(

      Törlés
    2. Én is remélem, hogy minden rendben lesz, már amennyire lehet. Azt is, hogy a leendő apa esetleg "csak" feltűnően stíröl másokat, ennél tovább nem lép. De azért ezt sem volt jó látni.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai