Szombat

1. Délelőtt tisztáztam az eddig elkészült fordítás egy részét.
2. Délre kimentem a Margitszigetre a helyszíni nevezésre, mert az utolsó héten akartam nevezni, de már április 4-én lezárták a lehetőséget, olyan sok jelentkező volt. 230 hely volt, én tizedikként álltam a sorban, szóval bőven belefértem a keretbe, ráadásul még nem csekély engedményt is kaptam a nevezési díjból, mert már voltam BSI által szervezett futóversenyen.
3. Kinyomtattam a fordítás eddig letisztázott részét.
4. Hazamentem anyuékhoz, odaadtam nekik a fordítást, én meg kaptam ebédet (gulyáslevest túrós palacsintával), új, mini billentyűzetet a laptophoz, amibe múlt szombaton vizet öntöttem, amivel kinyírtam a saját billentyűzetét (ja, ez az új wifi-s, és van hozzá egér is, tök jó), meg egy profi térdborogató cuccot.
5. Elmentem Réka búcsúbulijára, merthogy rövidesen Réka is idegenbe szakad. Az Andersen 2-ben voltunk tizenegyen, beszélgettünk, fényképeztünk, és ittam alkoholmentes koktélt, ami Safe Sex on the Beach néven nyomul, és ezen azóta is nevetek.

6. Fél 12-kor lefeküdtem, hogy ha 8 órát nem is, de 7 és felet aludjak a nagy megmérettetés előtt. Sikerült is, mégis úgy ébredtem, mint akin átment az úthenger, mert egész éjjel hülyeségeket álmodtam. Isteni volt.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai