Félmaratoni felkészülés

Három szigetkört kellett volna futni ma, ami 15 km. Ehelyett egyet sikerült, azt is olyan tré időeredménnyel, hogy ajjaj. Az ok? A jobb combom, ami még csütörtökön beállt. Alig bírom emelni a lábam, egy csomót kellett sétálnom, mert többször éreztem úgy, hogy mindjárt begörcsöl. Vettem izomlazító krémet meg lóbalzsamot, hát, eddig nem sokat értek. Most ettől is szomorú vagyok. Nehogy már ne tudjak felkészülni egy ilyen hülyeség miatt!

Megjegyzések

  1. magnéziumos pezsgőtabletta? napi 2 nekem az ilyeneken is hamar segíteni szokott.
    és szerintem ne erőltesd magad, amikor nem 100%-os az egészséged, engem is mindig csak letört az ilyesmi (amikor pl kificamodott vállal jártam futni, az nagyon buta dolog volt)

    VálaszTörlés
  2. Hát, a magnéziumos pezsgőtablettát már nem iszom, de amíg ittam, addig is volt ez a baj a combommal. Kb. egy-másfél éve húztam meg magam edzésen, és azóta semmitől sem akar elmúlni. Bónusz, hogy több masszőr is mondta, hogy nem érez ott semmi különbséget a másik combomhoz képest, ami viszont egészséges. Nem tudom, mi legyen. Persze, az a logikus válasz, hogy menjek orvoshoz, de nálam az amolyan utolsó utáni lehetőség, ha már minden más módszer megbukott. Vagyis lassacskán sorra kerül.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai