Kuponos érdekességek

- Meséltem már az üvegékszer-készítést, ahol is 1500 Ft-ért cserébe kapsz 10 perc oktatást meg egy ékszert, amit te csinálsz, csak azért fizetni kell.

- Meséltem már a csontkovácsot, ahol 20 perc csúszás van, ami közben - kezedben a kuponoddal - meghallgathatod, milyen köcsögök a kuponos vásárlók, majd a kezelés közben bejön a rendkívül beképzelt főnökasszony, mert Klárikának most rögtön kell időpont - ha van a csontkovácsnál vendég, ha nincs.

- Nem hiszem, hogy meséltem, hogyan járt anyu. Kapott tőlem karácsonyra egy kupont masszázsra, mert szeretem az anyukámat, tudom, hogy elég stresszes az élete, nem pihen eleget, és gondoltam, ha legalább egy órát lazul, az nem fog neki megártani. Azzal kezdődött, hogy a kupon szerint lehet választani két helyszín között: Erzsébet körút és I. kerület. Nyilván felírtam anyunak, hogy Erzsébet körút, mert a XX. kerületből nyilván nem küldöm az I. kerületbe, mert nem megszívatni akarom, hanem jót akarok neki. Fel is hívta a masszőrt, aki közölte, hogy az I. kerületbe lehet menni, máshova nem. Oké, anyu ezt lenyelte. Egyeztettek időpontot, anyu odament. A nő nem volt ott. Anyu felhívta, amire a nő közölte, hogy aznap nem tud odamenni, és ő hívta is anyut az otthoni telefonon, miért nem vette fel, akkor nem kellett volna feleslegesen utaznia másfél-két órát. Ettől anyu nyilván kicsit kiborult, mert miért venné fel az otthoni telefont, ha a munkahelyén van, valamint miért nem lehet a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyen tartózkodni, ugyebár. Megbeszéltük, hogy visszakérem a pénzt. Fel is hívtam a nőt, meg is beszéltük, hogy most csütörtökön hív, hogy pénteken mikor tudom visszakapni a pénzt, és megbeszéljük az ingyen masszázst, ami ilyenkor jár. Hívott is csütörtökön, hogy csütörtökön mikor érek rá. Mondtam, semmikor, fél 11-re érek haza este. Akkor 7 körül esetleg? Mondom, nem, mert fél 11-re érek haza. Jó, akkor pénteken 7-re mehetek az I. kerületbe. Mondtam, ne haragudjon, nem fogok elmenni az I. kerületbe. Hát, pedig az csak pár megálló az Erzsébet körúttól. Tényleg? Tényleg, a Moszkvától pár perc séta, és ő már nagyon vissza akarja adni a pénzt. Péntek délelőtt felhív, hogy mégis jó az Erzsébet körút, akarok-e oda menni. Mi az, hogy, 3/4 6 és 6 között érkezem. Jó, legkésőbb 6-ra ő is ott lesz. Mivel átment mínuszba a hőmérséklet, nyilván nem mentem oda 3/4 6-ra, mert akar a halál szétfagyni. Gondoltam, 55-re ott leszek, akkor max. 5 percet kell fázni. 53-kor felhívott, hogy hol vagyok már, ő odaért. És ő volt megsértve. És szó sem esett ingyen masszázsról. Mondjuk, ezek után nem is biztos, hogy kéne.

Mondhatni, nem nyerő széria ez most. Lehet, hogy egy ideig nem kellene szolgáltatásra szóló kupont vennem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai