Játék a Facebookon

Annyira rohadtul egyedül érzem magam ma, hogy ráfanyalodtam egy facebookos játékra. Arra azért figyeltem, hogy ne kelljen hozzá lájkolni semmit, és ne posztolgasson az oldalamra semmit, legalábbis mások számára láthatóan ne. Mivel kedvenc játékom a keresgélős, ezt választottam. Gyilkossági ügyeket kell megoldani.

1. gázos pont: véres hullákat, illetve véres testrészeket kell keresgélni a helyszíneken.
2. gázos pont: a véres hulláktól és testrészektől eltekintve olyan az egész, mintha óvodások csinálták volna óvodásoknak. Van tíz tárgy a képen, és ebből találj meg hatot, hát, úristen, tövig ne rágjam a körmömet!
3. gázos pont: elküldhetem boncolásra a hullát, de 24 percig tart a móka. Tarthat persze kevesebb ideig is, amennyiben hajlandó vagyok kicsengetni néhány dollárt. A felmerülő kérdés: Ti teljesen hülyék vagytok? És engem teljesen hülyének néztek? Azt hiszitek, fizetni fogok egy gagyi játékért, ami egyébként ingyenes? Ne vicceljünk már!

Tanulság: Sose játsszunk Facebook-játékokkal!

Ennyit szerettem volna. Eredmény, hogy továbbra is rohadt magányos vagyok, viszont nincs is mit csinálnom, mert ahhoz meg túl lehangolt vagyok, hogy elmenjek arra a koncertre, amire elmehetnék, és még csak nem is játszhatok, szóval most elvonulok a kádba a könyvemmel, aztán elvonulok aludni. What a sad little life I have!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai