Christmas is around the corner

Na jó, igazából még pont három hónap van addig, de én tegnap megrendeltem az első ajándékot, október közepén át is vehetem.

Nagyon jó kis időszak következik: lesz Halloween, amit imádok, aztán lesz karácsony, ami meg a kedvenc ünnepem, ráadásul mindkettőre lehet hetekig-hónapokig készülni, mindkét esetben glédában áll a hangulathoz illő könyv és film, mindkettőre lehet majd sütni finomabbnál finomabb sütiket*, mindkettőhöz van egy csomó lakásdíszem... Nem mintha az őszi díszeket már felpakoltam volna, amúgy, mert tényleg ennyire nincs időm. De most nem panaszkodni akarok, hanem örülni annak, hogy ilyen jó ünnepek jönnek. Már alig várom őket!



*Halloweenkor lesz megint tökös-fahéjas süti, mert tavaly nagyon bejött nekem is meg a diákoknak is, karácsonykor meg lesz nyomi bejgli, mint tavasszal, mert gondolom, megint szétreped majd az egész, meg lesz mézeskalács, mézes puszedli és sajtos pogácsa. Húúú.... Már csak az a kérdés, ki fogja ezt mind megenni, de majd csak kisütök valamit. Pun intended, jaj, de vicces vagyok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai