Napi kérdőjel

Mostanában akárhová nézek, mindenütt féloldalt felnyírt hajú lányok szaladgálnak. A kedvenc beülős helyemen például négy lányból három ilyen:

http://imagestore1.cotcot.hu/39_15_77502_7822806cd8032da876a7d7ffc2f24b3b_93f5c6_701.jpg
Most tényleg, ez valaki szerint szép? Miért csinálja ezt magával egy csomó lány? Csak szerintem néz ki nagyon rosszul? Mindenesetre szerintem ne csináljátok ezt, lányok! Inkább örüljetek neki, hogy szép, nagy loboncotok van! Nem kell öncsúnyítani, tényleg.


Megjegyzések

  1. nekem is volt ilyen hajam. :D bár nem én akartam a felnyírást, a fodrász volt elvetemült. nyáron amúgy elég kényelmes volt... most meg ez a divat, ilyen mű-punk fíling. ugyanaz a téma, mint a fültágító: nem érdekli őket, hogy nem nőies, sőt, csúnya, ha ettől lesz menő, akkor simán bevállalja..

    VálaszTörlés
  2. Nem tudlak elképzelni felnyírt hajjal :D Egy biztos: a te hajad (is) úgy jó, ahogy van :) Amúgy addig nem tűnt fel nekem ez a hajviselet, amíg nem lett belőle sok, pedig ez a linkelt kép pl. egy tavaly nyári "cikk" része, ha jól emlékszem, és már ott is azt írják róla, hogy ez a divat. Érdekes. És lehet, hogy tényleg olyan, mint a fültágító, menő és kész, ezért mindenkinek ez kell.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai