Zene és ez meg az

Szóval a Velveten rákattintottam a nyári slágeres összeállításra, mert éreztem, hogy lesz egybeesés bőven az edzésen hallott zenékkel. Ennél sokkal jobb dolog történt. Megtaláltam ezt a számot, amit többször hallottam már a rádióban, amikor a Cserpesben voltam, és nagyon megtetszett:


És persze edzésen hallott zene is akadt:


Közben interjút olvastam. Nem mondom meg, kivel, mert az már politizálás lenne. Mindenesetre egy frissen vezető pozícióba személyről van szó. Az interjú olvasása közben szaladt ki a számon, hogy "hűha!", egy ízben az is, hogy "aztakurva!" Nem kell nekem politikával kapcsolatos híreket és interjúkat olvasni, árt a lelki békémnek. 

A tegnapi nap fénypontja egyébként kétség kívül az volt, amikor késő este kitrappoltam a fürdőszobába fogat mosni, és a konyhában arra lettem figyelmes, hogy vízben tocsogok. Nem kis vízben. Tudjátok, mi volt? Mostam, és a csövet, amin át a víz a kádba távozik, na, azt nem tettem be a kádba, ezért a víz a csövön át a fürdőszobába, majd onnan a konyhába távozott. Vagyis konkrétan én árasztottam el a konyhát. Saját kezűleg. Az a nagyon nagy szerencsém volt, hogy nem túl sokkal a mosás lejárta után mentem fogat mosni, tehát még nem régen volt ott az a kisebb tó, ezért nem ázott be az alattam lakó, hiszen azonnal nekiálltam a tavacskám eltüntetésének. Igazából csak az vigasztal, hogy öt éve mosok magamra, és ez most fordult elő velem először. A tanulság az lehet, hogy sose mossunk fáradtan.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai