Jelenség

Amúgy döbbenetes, hogy minden áldott reggel van valami, ami miatt akkor sem alhatok, ha tudnék, és felébredek 8-kor 7-8 óra alvás után, akkor is, ha alhatnék tovább, és megpróbálhatnám végre kipihenni az elmúlt hetek alvászavara miatt keletkezett hulla fáradtságot. Hol leesik valami valahonnan a szobában (nyilván soha nem találom meg, mi esett le és honnan), hol elhúz a ház előtt egy motor ezerrel, hol szirénázó mentő/rendőr/tűzoltó áll a dugóban, hogy sokáig lehessen hallgatni a szirénáját, hogy garantáltan felkeljek rá, hol meg valami idióta hallgat zenét a kocsijában, de olyan hangosan, hogy szerintem egész Budapesten hallani.

Elég volt most már! Aludni akarok!

Megjegyzések

  1. Én is így éreztem magam, amikor nálad aludtam, úgyhogy őszinte részvétem. Nem tudom, hogyan tudnád kizárni ezeket a tényezőket.

    VálaszTörlés
  2. Engem még soha nem zavartak ezek a dolgok. Az alvászavarom nem gyógyult még meg, azért veszem észre ezeket. Az elmúlt öt évben, mióta itt lakom, soha semmire nem ébredtem fel éjjel. És dühít, hogy most ez van, szeretnék már meggyógyulni ebből.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai