Csipogás

Ma két üzletben is becsipogtam. Az egyikben már befelé menet, úgyhogy ki is fordultam. A másikban csak kifelé, és ugyanaz a biztonsági őr jött oda, aki két éve már átkutatott egyszer, és ezért kicsit utálom. De most nagyon kedves volt, nem vitt be abba a fülkébe, hanem belengette a kapuba a két táskámat, és amikor nem csipogtak, kérdezte, melyik ruhadarabom új, mondtam, a blúzom, és akkor kiszedte belőle a csipogót. Most már nem is utálom annyira.

Amúgy meg reggel fél 8-kor, munkába menet találkoztam két japán (?) turistával, akik a szállodájukat keresték a Corvinnál, segítettem nekik, aztán a Cserpesnél is összefutottunk 3/4 órával később, majd a Corvinban 4 órával később. A harmadik összefutásnál már röhögtünk. Kíváncsi leszek, látom-e még őket a napokban :)

És egy napi megfigyelés: a reggel görcsölő gyomor nem jó ómen az egész napra nézve, úgyhogy igyekezni kell eltüntetni belőle a görcsöt, különben előfordulhat, hogy nyilvánosan elszédülünk, ami kicsit gáz. (Azért egyben vagyok, és nem tudom, mi baja volt a gyomromnak reggel, de már meggyógyult.)

Ja, amúgy azért érek rá ennyire, mert lemondták a délutáni órámat, úgyhogy tenger sok idő szakadt a nyakamba, aminek jó részét alvással szándékozom tölteni, mert a hatos kelés azért annyira nem volt finom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai