Csak csajok rovatunkat látják

Kicsit stresszelek meg nem jó a kedvem, de biztos örültök, ha inkább valami jóról írok. Úgyhogy akkor elmondanám, hogy hatalmas ötlet a színtelen púder, és éljen, aki kitalálta. Engem tökre zavar, amikor lányok rikító narancssárga fejjel és fehér/barna nyakkal szaladgálnak az utcán, és minden reggel nagy erőfeszítésbe meg sok időbe telik, hogy legalább én ne legyek rikító narancssárga. Hétvégén viszont megláttam a DM-ben, hogy az Alverdének van színtelen púdere, és gondoltam, azt az ezrest megéri a kísérlet. És nem hiszitek el, de ez tényleg színtelen, ezért olyan színe van a fejemnek, amilyen akkor lenne, ha nem kennék magamra semmit. Ettől az elmúlt három reggelen, amióta használom, minden esetben jó lett a kedvem. Könnyű engem boldoggá tenni, szó se róla :)

Megjegyzések

  1. én teljesen ostoba vagyok ezekhez a sminkcuccokhoz, úgyhogy megkérdezem: a színtelen púder mit változtat ahhoz képest, mint ha nem lenne az arcodon semmi?
    nekem egyetlen dobozka semleges bőrszínű púderem van csak, de kizárólag "nagy alkalmakra" szoktam nyomkodni belőle az arcomra, mert zavar az érzés, hogy valami van a bőrömön. :(

    VálaszTörlés
  2. Elfedi a bőrhibákat, bőrszínűvé változtatja őket, már amennyire az enyémeket el lehet. Meg kicsit mattít, kevésbé zsírosodik be a fejem tőle nap közben. Mellesleg én is tök hülye vagyok az egészhez, leginkább csak próbálkozom dolgokkal :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai