Nagyon várom a Valentin-nap estéjét

Mert az azt fogja jelenteni, hogy másnap, amikor felkelek, nem lesz tele az e-mailem mindenféle nagyszerű ötlettel, hogy Valentin-nap alkalmából mit vegyek a páromnak, illetve hova utazzak a párommal.

Esküszöm, nincs bajom a Valentin-nappal most sem, még Valentin-napi órát is fogok tartani az egyik csoportnak, csak ne lenne ilyen erőszakos a marketingje...

Megjegyzések

  1. én egyenesen rosszul vagyok tőle. tavaly elkövettük azt a hibát, hogy beültünk egy teázóba, ahol a foglalásunk ellenérek kb a küszöbre ültettek minket a földre, és 90 percet (!!!) vártunk kettő darab turmixra (egy pici teázóban..). szóval idén egészen biztos, hogy sehova sem megyünk... meg szerintem ez az "ünnep" azoknak szól, akik az év többi napján nem szeretik egymást eléggé. hogy a szívecskés kacatokról ne is beszéljek..

    VálaszTörlés
  2. Mi sem jártunk el Valentin-napon, inkább itthon szoktunk főzni valamit, esetleg néztünk filmet. Meg azért volt ajándék is, bár általában nem szívecskés giccs :)

    Egyébként akkor is idegesített ez a rengeteg reklám, ami még erőszakos is, csak nem ennyire. Bár eddig nem volt az a hirdetés, ami idén a prímet viszi. Van az a cég, amelyiknél te tervezheted meg a tábla csokit, aztán nem olcsón megveheted. Nem írom le a nevüket, de gondolom, tudod, melyikről van szó. Na, ők reklámozzák, hogy háromféle Valentin-napi csokit vehetsz tőlük. Ajánlás is van mind a háromhoz: "Azoknak, akik kicsit / nagyon / szenvedélyesen szeretnek." A három kifejezés a három kép fölött. Ez szerintem elég gáz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai