Anasztázia hercegnő

Ti tudtátok, hogy 2008-ban végleg bebizonyították, hogy a cári család minden egyes tagja meghalt, beleértve Anasztáziát és az öccsét is, tehát tényleg csak pletyka volt, hogy ketten túlélték a kivégzést? Én csak most jöttem rá. Szerintem ez szomorú, bár lehet, hogy nekik jobb volt így.


Megjegyzések

  1. Akkor a Walt Disney hazudott? Még ilyet.. ;) Na jó, nem láttam, pedig biztos megható emléket állított azon százaknak, akik magukat cárevicskának hazudva próbálták megkaparintani a családi örökséget.

    VálaszTörlés
  2. Én sem láttam a filmet, de évek óta tervezem, hogy majd egyszer megnézem. Azért lássuk be, jó alapanyag ez a legenda egy Disney-meséhez :)

    VálaszTörlés
  3. Bár gyerekeket lemészárolni tényleg nem túl elegáns, azért ne felejtsük el, hogy cár atyuska Oroszországa semmivel sem volt szabadabb és demokratikusabb, mint Sztáliné. Szóval ha engem a régi burzsoá világ letűnésével akarnak meghatni (mint ahogy az a keringő, amit te is beembeddeltél), akkor rossz lóra tesznek.

    Na de majd ha a Walt Disney megcsinálja nekem a komplett NOSZF-ot, leninestül, aurorástul, téli palotástul, bolsevikestül, mindenestül, azt lehet, hogy majd én is megnézem. ;)

    VálaszTörlés
  4. Hát, a cár atyuskák már csak ilyenek :) De komolyan, azért nem hiszem, hogy az a megoldás az elégedetlenség kifejezésére, hogy lemészárolunk egy teljes családot meg a szolgálók többségét. Én sajnálom őket.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai