Újrafényképezés

20-30-40 év után fényképeztek újra embereket az eredeti kép helyszínén, az eredetihez hasonló pózban és ruhában. Itt lehet megnézni őket: http://irinawerning.com/back-to-the-fut/back-to-the-future/ (A képek alatt látható a két dátum minden esetben.)

Ongoing project, júniusban jön Európába a fényképész, lehet jelentkezni résztvevőnek. Egészen kedvem lett írni neki, van egy tök jó fényképem, amit Kata csinált rólam valamikor 17-18 éve itt a gangon, kedvem lett újrajátszani. (Ha megtalálom, szkennelem, csatolom. Btw a síelős kép még másnap elkészült, azóta várja a feltöltést.)

Az abszolút favorit képem az itteni előszobában üldögélős, de sajnos már nem az a szekrénysor van, ami akkor volt, úgy meg lehet, hogy kicsit kevésbé vicces. Bár ki tudja, végülis elég kevés látszik a szekrényekből.



Persze nem lehetek biztos benne, hogy nem 2010 júniusára gondolt a fényképész, és abban sem lehetek biztos, hogy Európán belül erre is jár. De ez jó lenne, és nagyon örülök, hogy a babás portálra linkelte valaki, szívet melengető szerintem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai