Érdekes

programot talált ki mára az ősmagyar párt.

A mai nap azért különleges, mert ma éppen 9 éve a terrortámadásoknak, amelyekben kb. háromezer ember halt meg. Máig az a legelfogadottabb verzió, hogy arab terroristák tették, de persze van hatezer másik teória, például az is, hogy Bush maga rendelte el a pusztítást, hogy aztán megtámadhasson arab országokat válaszul.



Az ősmagyar párt azt találta ki, hogy ma ünnepli a magyar-arab barátság napját. Volt gyros, voltak hastáncosnők, meghívott arab vendégek, minden, ami kell. Biztos jó buli volt. Nem az a baj, hogy magyar-arab barátságot ünnepelnek, bár nem pontosan értem, ők mióta ekkora haverjai az araboknak. Nekem semmi bajom az arabokkal, nem tudom, elhiggyem-e, hogy arabok vezették azokat a gépeket, de ha ők is vezették, akkor sem mond ez semmit az arabokról általában. Ezzel szemben borzasztó ízléstelen dolog ezt az új bulit pont szeptember 11-én tartani. Egyszerűen provokáció, behúztak ezzel egyet az USA-nak saját maguk szerint. Szerintem mondjuk az USA nagyjából leszarja, hogy az ősmagyar párt mit csinál mind a 10%-os támogatottságával, de azért mégis... Tényleg nem tudnak ezek kulturáltan viselkedni, és valamelyik másik napra időzíteni az ilyen programjaikat?

Megjegyzések

  1. A magyar szélsőjobb arabokkal való barátkozásának egy oka van: a közös zsidó- - bocsánat: Izrael-ellenesség. (Mert ugyebár abban is óriási különbség van, ha valaki a magyarokat gyűlöli, vagy csupán Magyarországot.) Egyébként ebben is csak az arabok egy szűk része tart velük, ugyanis fasisztákat alapból nem szokás szeretni. De ha mondjuk Budapesten is annyi arab bevándorló élne, mint Bécsben vagy itt Brüsszelben, akkor nem biztos, hogy a Jobbik megváltoztatná a jelszavát arra, hogy "Magyarország a magyaroké - meg az araboké, mert őket szeretjük".

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai