Charm bracelet

Lehet, hogy lesz ilyenem. Nem most, mert amit találtam, az azért drága most nekünk (ha azt veszem, hogy ez csak egy karkötő), és van három charm, ami nincs is abban a boltban, pedig ha már charm bracelet, akkor kéne rá.

Azért összeállítottam egy rendelést, hogy print screen használatával ide tudjam másolni (és még az oldal címe is látszik, ha valaki kedvet kapna):

CharmBracelet2

Ami nincs rajta: egy könyv, egy sellő, anyu. Jó, anyut azért rátettem, ott a bak, de az nem teljesen felelne meg. Sellő helyett esetleg ki tudnék békülni egy delfinnel, ugyanazt jelentené, de a sellő jobb.

Minden egyéb ott van, amit rajta akarnék tudni. Azt hiszem. Nem látszik a képen, de ez már 4500 Ft. Nem nehéz elszállni vele, mert egy-egy kis charm 500 Ft ebben a boltban. Arra gondoltam, hétfőn elmegyek a közeli gyöngyboltba, és megnézem az ő kis medáljaikat, amik darabonként 100 Ft-ba kerülnek, hátha azzal jobban járok :)

Valaki úgy értelmezte ezt a szóösszetételt, hogy charm bracelet, hogy olyan karkötő, amin sok elbűvölő fityegő van. Hihi. A charm valóban jelent elbűvölést, de jelent még apró varázslatot, talizmánt is. Ebben az esetben utóbbi a helyes megfejtés.

Az ötlet nyilván a Lovely Bonesból jön, miután rájöttem, hogy az a karkötő Susie csuklóján éppen egy charm bracelet. Szerintem kedves ötlet ez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai