News

Befejeztem az időutazó történetét. Tetszett, bár a vége elég brutális. Most majd jöhet a filmváltozat, de csak csütörtökön, mert holnap nem lesz rá időm.

Holnap reggel új csoport Kelenföldön, aztán hazaérek fél 10 körül (remélem), és nekiesek a kutatási tervnek, ami fejben kb. már megvan, csak le kéne írni, és el kéne érni, hogy legyen 1-2 oldal. Aztán 2-re bemegyek az egyetemre, megpróbálok beszélni a doktori konzulenssel, aki ijesztően eltűnt úgy 3 hete, nem reagál semmire. Aztán tanítok még egyet, de az már itthon lesz. Tanítás után ellenben el kéne jutni a jazzre végre-valahára. Az 7-ig tartana, és fél 8-ra érnék haza. Hát...

Csütörtöktől még egy új csoportom lesz, akik májustól kedd-csütörtöki csoporttá változnak, de szerencsére délután, nem hajnalok hajnalán.

A mai szakközepes órám igen családias hangulatban telt: a 20 emberből 10 jelent meg. Érdekes. A többiek vajon feladták?

A posta végre odaadta a pénzemet a számlámról, hurrá! Mondjuk az egész ügyintézés legalább 20 percig tartott, annyit szerencsétlenkedett a hölgy a nyomtatóval, és a végén úgy örült, hogy végeztünk a papírmunkával, hogy majdnem nem is adta oda a pénzt. Én ültem, vártam, hogy magától rájön, miért is, de nem, úgyhogy Tomi végül mondta neki, hogy a pénzt azért elvinnénk. Mondjuk úgy, nem két fillérről van szó, még ha nem is óriási összegről. Ennyivel nem támogatom a postát :D

Reggel találkoztunk Blankával, beköttette a szakdogáját, és mostanra talán meg is szabadult tőle. Gratulálok! Jövő szerdán meg elballagunk moziba, és megnézzük az új Alice Csodaországbant. Nagyon kíváncsi vagyok rá most már, annyit hallottam róla jót-rosszat egyaránt.

Valamikor kéne megint házalni kiadóknál, csak megint olyan hulla vagyok, hogy alig van erőm a nagyon muszáj dolgokra is, hát még erre. Pedig ezt nagyon szeretném.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai